Vitalie Panainte vs Patryk Radon în cea de-a doua semifinală FEA TAKE OFF!

17.02.2023

Vitalie Panainte vs Patryk Radon în cea de-a doua semifinală FEA TAKE OFF!

Vitalie Panainte, din Moldova, și Patrick Radon, din Polonia, se vor întâlni în cea de-a doua semifinală a piramidei din categoria Lightweight. Ambii luptători sunt adevărați profesioniști în domeniul lor, ambii sunt hotărâți să câștige și să obțină dreptul la lupta pentru titlu.
Vitalie Panainte a luptat deja de 3 ori în cadrul proiectului FEA CHAMPIONSHIP, câștigând de două ori și pierzând o dată. Panainte va face tot posibilul pentru a ajunge în finală, unde există șansa de a-l întâlni pe Denis Țapu, în fața căruia a suferit ultima sa înfrângere.
Patryk Radon este un luptător polonez bine-cunoscut, care și-a adjudecat multe premii și trofee. S-a dovedit a fi un luptător experimentat și foarte periculos. Mai ales că anterior a luptat în cadrul unor proiecte mondiale destul de importante.
Intensitatea începe să capete avânt. Vom vedea care va fi rezultatul pe 8 aprilie!

Vitalie Panainte. ȚARA: Moldova. Oraș: Chișinău. Data nașterii: 07/01/1993. VÂRSTA: 29. ÎNĂLȚIME: 178cm. GREUTATE: 71 kg. CLUB: Thai Boxing Club. ANTRENOR: Vladislav Belinschi,
Victorii: 6, Înfrângeri: 2 Remize: 0

Patryk Radon. ȚARA: Polonia. Oraș: Wroclaw. Data nașterii: 08/12/1993. VÂRSTA: 29. ÎNĂLȚIME: 180cm. GREUTATE: 71 kg. CLUB: ŁKS ŁÓDŹ / GYM FIGHT.
Victorii: 10, Înfrângeri: 1 Remize: 0

 

April 8th, Ciorescu Futsal Arena FMF, online tickets afisha.md, live: feafights.tv !!!