Vitalie Matei este un adevărat veteran al K-1, demonstrând caracter, curaj și rezistență în campionatele mondiale și naționale de mulți ani.

03.07.2023

Vitalie Matei este un adevărat veteran al K-1, demonstrând caracter, curaj și rezistență în campionatele mondiale și naționale de mulți ani. El este un câștigător multiplu al turneelor mondiale Grand Prix și deține titluri de campion. Este căsătorit și crește doi copii minunați, bucurându-se de susținerea necondiționată a familiei și a celor dragi în atingerea obiectivelor sale. Dar pentru el, sportul și colegii de sală sunt a doua sa familie, care îl ajută să se pregătească pentru lupte. Astfel, el și-a găsit armonia pentru dezvoltare și îmbunătățire. Pentru Vitalie, bineînțeles, lupta principală este încă înainte, și anume pe 23 septembrie 2023, lupta pentru titlul și centura de campion FEA CHAMPIONSHIP LIGHTWEIGHT împotriva luptătorului din România, Călin Petrișor.
Intriga pentru această centură durează de aproape doi ani. În martie 2021, Matei a câștigat o piramidă de 4, asigurându-și astfel dreptul la o luptă pentru titlu. Atunci, el l-a învins pe reprezentantul Turciei, Erdem Taha Dinçer, în prima semifinală și a câștigat în fața lui Stanislav Kazantsev în finală. În ciuda vârstei sale (37 de ani), Matei se află într-o formă excelentă și este pregătit pentru lupta vieții sale. Menționăm că acesta are un simț al umorului bine dezvoltat și percepe orice situație în mod realist, exact așa cum este.

 

Vitalie Matei.
MOLDOVA
COUNTRY (Moldova)
City :Chisinau
DOB: 17.11.1985. AGE: 37
HEIGHT: 176cm
WEIGHT : 71 kg
Gym: Thai Boxing Club
COACH: Vladislav Belinschi,Stepan Kyrlig
Wins: 30 Losses: 16
Champion RM 2007-2009
KOK winner 2017
Lightweight KOK Champion 2018
Winner FEA CHAMPIONSHIP LIGHTWEIGHT GP 2021