FEA «LEGACY». Sat 30th, March 2024

22.01.2024

Biletele pentru turneul FEA LEGACY sunt deja disponibile!!!  Doar la afisha.md !!!

FEA prezintă!  Cei mai tari luptători K-1 într-un spectacol de forță și măiestrie!  Lupta de titlu- Moldoveanul Livadari contra turcului, Alkayis. Istoria se repetă.
Trei piramide incendiare!  Burduja – în drum spre centura pierdută!  Zaplitnii într-o piramidă de senzație! Multașteptata reîntoarcere a lui Bad Boy Stas Reniță!
Și multe alt meciuri explozive, doar în ringul FEA! FEA Legacy – fii martorul istoriei!

30 martie, Ciorescu, Futsal Arena. Open doors 17:00. Start 18:00.

Partener Media – Radio Roks.
Partener Media – We Sport

LIVE – feafights.tv.

Pe 30 martie, evenimentul principal al serii va fi meciul de cinci runde pentru titlu, în categoria semimijlocie (77 kg), dintre Artiom Livadari, din Republica Moldova, și Unal Alkayis, din Turcia.

Ambii luptători au câștigat turneele piramidale de 4, afirmându-și astfel dreptul la centura vacantă.

Artiom Livadari a devenit câștigătorul Final 4 pe 8 aprilie 2023, învingându-l pe Anghel Cardos în semifinale. În confruntarea finală, a obținut o victorie înainte de termen împotriva lui Mehmet Ali Meric.

Unal Alkayis a câștigat turneul de 4 în cadrul turneului de toamnă, FEA EQUINOX, pe 23 septembrie 2023, câștigând prima semifinală împotriva lui Eduard Koroli. În finală, a triumfat asupra lui Corneliu Lîsîi prin decizia arbitrilor.

Artiom este un tânăr și foarte promițător luptător. Este reprezentatul clubului BERCUT FIGHT CLUB, antrenat de Andrei Grosu și Vlad Dima. Are o experiență solidă în K-1 profesionist, cu un palmares de 7 victorii și 1 înfrângere. În prezent, Livadari se află într-o formă excelentă.

Pe 30 martie, la 22 de ani, cu o înălțime de 188 cm și o greutate de 77 kg, este gata să-și prezinte abilitățile.

 

Este singurul sportiv din Republica Moldova câștigător al medaliei de aur la Jocurile Europene din 2023, la Muay Thai.

Unal Alkayis, un profesionist experimentat din Mersin, Turcia, abordează cu mare grijă și precizie meseria sa. Este fratele fostului renumit luptător Ali Alkayis, sub îndrumarea căruia se antrenează la Alkayis Spor Center. Recordul său este de 48 de victorii și 10 înfrângeri. La 30 de ani, cu o greutate de 77 kg și o înălțime de 175 cm, el este cu 13 cm mai scund decât adversarul său, Artiom Livadari.

 

Nu ratați!

30 martie 2024!

FEA LEGACY! Stați pe fază pentru actualizări și ultimele noutăți!