FEA CHAMPIONSHIP TAKE OFF 08.04.2023.

12.02.2023

Lupta pentru titlul din categoria de până la 65 kg, va avea loc la 8 aprilie, în cadrul turneului FEA CHAMPIONSHIP TAKE OFF!!!

Evenimentul principal al turneului FEA CHAMPIONSHIP TAKE OFF va fi lupta pentru titlul și centura deja vacantă din categoria de 65 kg! Centura a devenit vacantă după ce Stanislav Reniță a refuzat să o apere.

Prin urmare, pe bună dreptate, primii doi pretendenți la titlu se vor întâlni în această luptă de campionat absolut. Și anume, proprietarul centurii de campion interimar, Dmitrii Sîrbu, și luptătorul din România, Adrian Maxim.

Amintim că Sîrbu și Maxim au luptat deja pentru centura de campion interimar pe 17 decembrie 2022. La acel moment, Sîrbu a câștigat prin decizia arbitrilor și a devenit campion interimar. De asemenea, menționăm că viitoarea luptă de titlu va fi a treia luptă dintre ei per total. În prezent, scorul lor este de 1 la 1. Ambii pretendenți au șanse egale de câștig. Sîrbu și Maxim au ambii extrem de multă experiență și iscusință în spate. Prin urmare, ringul se va transforma într-un adevărat câmp de luptă!

Dmitrii Sîrbu reprezintă Republica Moldova, își desfășoară antrenamentele la SERGHEI MORARI GYM și CHAMPION THAI GYM , cu îndrumarea lui Serghei Morari și, respectiv,  Nicanor Trocin. Este multiplu câștigător al campionatelor mondiale. În ultima sa performanță, a câștigat piramida de 4 persoane și a devenit proprietarul centurii de campion interimar.

Dmitrii are 31 de ani, greutate- 65 kg, înălțime- 170 cm, a câștigat de 15 ori, a pierdut de 5 ori, campion interimar FEA Featherweight.

Adrian Maxim. Țara- România, greutate- 65 kg, înălțime- 168 cm, vârsta- 35 ani. Deține un record impresionant de 20 de victorii, 6 pierderi. Își desfășoară antrenamentele la clubul TEAM ADRIAN MAXIM.

Nu ratați! 8 aprilie. FEA Championship: Take Off

Primele bilete pentru turneul FEA CHAMPIONSHIP:TAKE OFF sunt deja disponibile!

Dragi fani și suporteri, primele bilete pentru turneul FEA CHAMPIONSHIP: TAKE OFF sunt deja în vânzare. Acestea pot fi achiziționate de pe www.afisha.md.

Prețul începe de la 390 lei. Grăbește-te să obții cele mai bune locuri la cel mai bun preț, pentru cel mai așteptat turneu din această primăvară, FEA CHAMPIONSHIP:TAKE OFF!!!

8 aprilie, CIORESCU, FUTSAL ARENA, deschiderea la ora 17:00, începutul la ora 18:00!

Lightweight 4-men tournament, FEA TAKE OFF!

Prima semifinală ne aduce chipuri cunoscute, Denis Țapu (Moldova) împotriva lui Samet Erdemir (Turcia). Ambii luptători sunt tineri, ambițioși și hotărâți să câștige.
Samet, în ultima sa luptă FEA, care a avut loc pe 17 septembrie a anului trecut, a suferit o pierdere la limită în fața lui Vitalie Matei. Ceea ce înseamnă că acum are șansa de a deveni câștigător și de a obține o revanșă cu Matei, dar de data aceasta ar fi o luptă pentru titlu, pentru centura vacantă, FEA Lightweight.
Samet se antrenează la Istanbul, la clubul Pirana, unde antrenat de Ismail Uzuner. Are 21 de ani și deține un record de 7 victorii și 2 înfrângeri.
Denis Țapu merge cu încredere spre scopul propus, a petrecut 2 lupte in cadrul proiectului, ambele victorioase. Prima a fost prin knockout, iar a doua – prin decizie unanimă.
Denis Țapu reprezintă Morari Fight Club și Maximus. Are 23 de ani, înălțime – 175 cm, greutate – 71 kg. Are 11 victorii și 2 înfrângeri în palmares. Denis este deținătorul mai multor centuri și titluri.
În lupta sa din 17 decembrie, acesta l-a învins în unanimitate pe italianul, Sette.
Țapu lucrează excelent cu brațele și picioarele, ceea ce înseamnă că va face tot posibilul să nu-i ofere adversarului său nici cea mai mică șansă de câștig.

Denis Țapu. ȚARA- Moldova. Oraș: Chișinău. Data nașterii: 07/03/1999. VÂRSTA: 23. ÎNĂLȚIME: 175 cm. GREUTATE: 71 kg. Antrenor: Serghei Morari, Oleg Sclifos. Club: Morari Fight Club, Maximus. Victorii: 11. Înfrângeri: 2. Remize: 0.

Samet Erdemir. ȚARA- Turcia. Oraș: Istanbul. Data nașterii: 15/11/2001. VÂRSTA: 21. ÎNĂLȚIME: 180 cm. GREUTATE: 71 kg. Antrenor: Ismail Uzuner. Club: Pirana GYM. Victorii: 7. Înfrângeri: 2. Egal: 0.
-de 2 ori campion al Turciei la Muaythai
-IFMA European 2.

Vitalie Panainte, din Moldova, și Patrick Radon, din Polonia, se vor întâlni în cea de-a doua semifinală a piramidei din categoria Lightweight. Ambii luptători sunt adevărați profesioniști în domeniul lor, ambii sunt hotărâți să câștige și să obțină dreptul la lupta pentru titlu.
Vitalie Panainte a luptat deja de 3 ori în cadrul proiectului FEA CHAMPIONSHIP, câștigând de două ori și pierzând o dată. Panainte va face tot posibilul pentru a ajunge în finală, unde există șansa de a-l întâlni pe Denis Țapu, în fața căruia a suferit ultima sa înfrângere.
Patryk Radon este un luptător polonez bine-cunoscut, care și-a adjudecat multe premii și trofee. S-a dovedit a fi un luptător experimentat și foarte periculos. Mai ales că anterior a luptat în cadrul unor proiecte mondiale destul de importante.
Intensitatea începe să capete avânt. Vom vedea care va fi rezultatul pe 8 aprilie!

Vitalie Panainte. ȚARA: Moldova. Oraș: Chișinău. Data nașterii: 07/01/1993. VÂRSTA: 29. ÎNĂLȚIME: 178cm. GREUTATE: 71 kg. CLUB: Thai Boxing Club. ANTRENOR: Vladislav Belinschi,
Victorii: 6, Înfrângeri: 2 Remize: 0

Patryk Radon. ȚARA: Polonia. Oraș: Wroclaw. Data nașterii: 08/12/1993. VÂRSTA: 29. ÎNĂLȚIME: 180cm. GREUTATE: 71 kg. CLUB: ŁKS ŁÓDŹ / GYM FIGHT.
Victorii: 10, Înfrângeri: 1 Remize: 0

April 8th, Ciorescu Futsal Arena FMF, online tickets afisha.md, live: feafights.tv !!!

 

Artiom Livadari are un nou adversar. Fernandez nu va mai participa la turneul FEA TAKE OFF, acesta va fi înlocuit de luptătorul român, Anghel Cardos!

Spaniolul Alex Fernandez este scos din card-ul serii și înlocuit de reprezentantul României, Anghel Cardos.
Pentru Artiom Livadari, 8 aprilie va fi cel mai dificil test din cariera sa. Acesta va trebui să concureze într-un Grand Prix din divizia Welterweight.
În lupta care urmează, i se va opune reprezentantul României, Anghel Cardos, al cărui palmares este destul de impresionant, 51 de victorii, 24 de înfrângeri și 1 egal. Are 35 de ani, greutate – 77 kg, înălțime – 183 cm. Este multiplu câștigător al Campionatelor Mondiale.

Artiom este un luptător tânăr și foarte talentat. Este membru BERCUT FIGHT CLUB, unde se antrenează cu ajutorul lui Andrei Grosu și Vlad Dima.
Are un background profesionist bun, format din 5 victorii și 1 înfrângere, pe care a suferit-o în cadrul ultimului turneu FEA, care a avut loc pe 17 decembrie 2022. A pierdut prin decizie în fața reprezentantului Turciei, Mehmet Ali Meric.
La moment, Livadari este într-o formă excelentă și gata să-și demonstreze abilitățile. Are 21 de ani, înălțime – 188 cm, greutate – 77 kg. El este, de asemenea, câștigătorul campionatelor mondiale de Muaythai și K-1.
De menționat că învingătorul aceste acestei piramide de 4 va deveni primul pretendent la lupta de titlu împotriva lui Constantin Rusu.
Acest meci va fi unul extrem de competitiv și tensionat, vom afla cine va fi câștigătorul pe 8 aprilie 2023.
Rămâneți alături de noi, nu ratați! Ciorescu, Futsal Arena, start 17-00. Bilete afisha.md. Live doar la feafights.tv!

Artiom Livadari. ȚARA: Moldova. Oraș: Chișinău. Data nașterii: 12/06/2001. VÂRSTA: 21 ani. ÎNĂLȚIME: 188 cm. GREUTATE: 77 kg. Antrenor: Vlad Dima, Andrei Grosu. Club: BERCUT FIGHT CLUB. Victorii: 5. Pierderi: 1. Remize: 0.
Angel Cardos. ȚARA: România. Oraș: Satu Mare. Data nașterii: 18-8-1986 VARSTA: 36. ÎNĂLȚIME: 183 cm. GREUTATE: 77 kg. Club: Friends Gym. Victorii: 51. Pierderi: 24. Remize: 1.

Mehmet Ali Meric vs Vladimir Ginju! FEA Take Off – A 2-a semifinală a Grand Prix-ului din categoria Welterweight!

În cea de-a doua semifinală a Grand Prix-ului de 4 din categoria Welterweight, reprezentantul Turciei, Mehmet Ali Meric, va intra în ring împotriva luptătorului din Ucraina, Vladimir Ginju. În cadrul turneului FEA din Decembrie, Meric a câștigat prin decizie divizată împotriva lui Artiom Livadari.
Acum acesta este gata să meargă înainte. Dar mereu există posibilitatea ca acesta să-l întâlnească pe Artiom Livadari din nou, în finală. În acest caz, va avea o experiență foarte dificilă. Din moment ce Livadari va dori cu siguranță să egaleze scorul.
Mehmet are 21 de ani cu 11 victorii şi 5 înfrângeri în palmares, se antrenează la clubul Şampiyon Star Spor Kulübü din Adana.
Vladimir Ginju are mai multă experiență în luptele profesioniste de MMA, a petrecut mai puține lupte K-1, dar s-a prezentat foarte bine în acestea. Are 29 de ani, este originar din orașul Harkiv. Dar în momentul de față își desfășoară antrenamentele în Polonia, la clubul Garuda Warszawa. Recordul său K-1 este format din 10 victorii și 8 înfrângeri. Pentru el, acest Grand Prix este o adevărată provocare și un test.
Mehmet Ali Meric. ȚARA Turcia. Oraș: Adana. Data nașterii: 17/07/2001. VÂRSTA: 21. ÎNĂLȚIME: 180 cm. GREUTATE: 77 kg. Antrenor: Hakan Shahade. Club: Şampiyon Star Spor Kulubu. Victorii: 11. Înfrângeri: 5. Remize: 0.
Vladimir Ginju. ȚARA Ucraina. Oraș: Varșovia. VÂRSTA: 28. ÎNĂLȚIME: 180 cm. GREUTATE: 77 kg. Antrenor: Dmitrij Kartel. Club: Garuda Muaythai Gym Warszawa. Victorii: 10. Pierderi: 8. Remize: 0.
Rămâneți alături de noi, nu ratați! Ciorescu, Futsal Arena, start 17-00.Bilete afisha.md. Live doar la feafights.tv!

Nicolae Hantea vs Kadir Dalkiran, meci MMA pentru titlul de campion interimar, divizia de până la 65,8 kg!

Pe 8 aprilie, în cadrul turneului FEA TAKE OFF, vom vedea lupta de titlu, 5 runde, câte 5 minute fiecare, reguli MMA, pentru centura de campion interimar și titlul Featherweight.
În această luptă se vor întâlni Nicolae Hantea, din Republica Moldova, și Kadir Dalkiran, din Turcia. Hantea a câștigat ultima sa luptă înainte de termen în luna septembrie a anului trecut, în cadrul turneului FEA CHAMPIONSHIP LOADING.
Nicolae Hantea țintește de mult timp titlul din această categorie. Și acum putem spune că a venit momentul adevărului. Va demonstra acesta că este într-adevăr unul dintre cei mai buni luptători din categoria sa?
Nicolae își desfășoară antrenamentele la THAI BOXING CLUB, sub îndrumarea lui Vladislav Belinschi. Are 22 de ani, înălțime – 177 cm, greutate – 66 kg, 9 lupte, 7 victorii, 2 înfrângeri.

Kadir Dalkiran are 24 de ani, cu 2 ani mai mare decât Hantea. A câștigat ultima sa luptă prin decizie unanimă. Palmaresul său este format din 4 victorii și 3 înfrângeri. Înălțime -167 cm, cu 10 cm mai scund decât adversarul său.
Este foarte versatil, dar se focusează mai mult pe wrestling. Este foarte ambițios și imprevizibil. Prin urmare, această luptă va fi una foarte intensă.
Amintim că campionul absolut în exercițiu al acestei categorii este Valeriu Mircea. Prin urmare, proprietarul centurii interimare va deveni automat primul pretendent la lupta de titlu împotriva lui Valeriu Mircea.

Cine va deveni primul pretendent? Vom afla pe 8 aprilie 2023! Rămâneți alături de noi, nu ratați! Ciorescu, Futsal Arena, start 17-00.
Bilete- afisha.md. Live- doar la feafights.tv.

Nicolae Hantea. ȚARA: Moldova. Oraș: Chișinău. Data nașterii: 18/05/2000. VÂRSTA: 22. ÎNĂLȚIME: 177 cm. GREUTATE: 66 kg. Antrenor: Vladislav Belinschi. Club: Thai Boxing Club. Victorii: 7. Pierderi: 2. Remize: 0.
Kadir Dalkiran. ȚARA: Turcia. Oraș: Istanbul. VÂRSTA: 24. ÎNĂLȚIME: 167 cm. GREUTATE: 66 kg. Antrenor: İbrahim Yıldız. Club: : İbrahim Yıldız Fight Academy. Victorii: 4. Pierderi: 3. Remize: 0.

Luptă în categoria de 77 kg – Ion Petrov vs Vladyslav Rudniev! 8 Aprilie, FEA CHAMPIONSHIP Take Off, reguli MMA!

Pe 8 aprilie, în cadrul turneului FEA CHAMPIONSHIP, vom vedea lupta MMA dintre reprezentantul Republicii Moldova, Ion Petrov, și luptătorul din Ucraina, Vladyslav Rudniev.
Ion Petrov este membru al clubului din Chișinău, CSA TEAM, antrenându-se sub îndrumarea lui Mihail Cotruță. Ion a luptat deja la profesioniști de 6 ori, câștigând 5 lupte și pierzând una.
Vladislav Rudniev, Kiev, Ucraina. Este multiplu câștigător al campionatelor de sambo, practică și judo. În cariera sa profesională, a obținut 3 victorii fără înfrângeri.
Înălțime: 178 cm, Greutate: 77 kg, Vârsta: 26 ani.

Ion Petrov. ȚARA: Moldova. Oraș: Chișinău. Data nașterii: 13.02.1998. VÂRSTA: 25. ÎNĂLȚIME: 176 cm. GREUTATE: 77 kg. Antrenor: Mihai Cotruta. Club: CSA TEAM. Victorii: 5. Pierderi: 1. Remize: 0.
Vladyslav Rudniev. ȚARA: Ucraina. Oraș: KYIV. Data nașterii: 25.06.1996 VARSTA:26. ÎNĂLȚIME: 178 cm. GREUTATE: 77 kg. Victorii: 3. Pierderi: 0. Remize: 0.

Nu ratați! 8 Aprilie. Ciorescu Futsal Arena! Bilete- afisha.md. LIVE doar la feafights.tv!

Denis Cvasnițchi și Ion Chirilov se vor lupta în categoria mijlocie, sub 85 kg! FEA Championship TAKE OFF, K-1 Rules!

Denis Cvasnitchi își va demonstra măiestria pentru a treia oară. De remarcat că în decembrie, în cadrul turneului FEA CHAMPIONSHIP, acesta l-a învins în unanimitate pe italianul, Francesco Carnimeo.
Denis are mult potențial. Loviturile acestuia aterizează extrem de bine, fiind și foarte versatil în luptă. Practică atât K-1, cât și box. Scopul său, așa cum a afirmat mai devreme, este centura de campion FEA în divizia de greutate mijlocie.
Adversarul său, Ion Chirilov, în luna decembrie a anului trecut, de asemenea s-a luptat în cadrul turneului FEA CHAMPIONSHIP, câștigând înaintea timpului alocat.
Chirilov este cu 2 ani mai în vârsta decât Denis. Ambii luptători sunt din Republica Moldova și reprezintă diferite școli de luptă. Astfel, acest meci va fi unul foarte dinamic și interesant.
8 aprilie 2023, rămâi cu noi, nu rata! Ciorescu Futsal Arena, start 17-00. Bilete afisha.md. LIVE doar la feafights.tv!

Denis Cvasnițchi. ȚARA Moldova. Oraș: Chișinău. Data nașterii: 25/07/2001. VÂRSTA: 21. ÎNĂLȚIME: 190 cm. GREUTATE: 85 kg. Antrenor: Oleg Bespalcenco. Club: B1. Victorii: 3. Pierderi: 0. Egalitate: 0.
Ion Chirilov. ȚARA Moldova. Oraș: Chișinău. Data nașterii: 06/05/1999 VARSTA: 23. ÎNĂLȚIME: 185 cm. GREUTATE: 85 kg. Antrenor: Vladislav Belinschi. Club: Thai Boxing Club. Victoriii: 2. Pierderi: 1. Egalitate: 1.

 

FEA CHAMPIONSHIP TAKE OFF RESULTS!  FEA CHAMPIONSHIP TAKE OFF UNDERCARD.

 

LIGHTWEIGHT BOUT (-71 KG) 3 min x 3R, extra 1R K-1 rules.  (Romania) Cristian Neacsu vs Eugen Bat (Moldova). Winner Eugen Bat by unanimous decision.

 

CATCHWEIGHT BOUT (67 KG) 3 min x 3R, extra 1R K-1 rules.  (Moldova) Catalin Mihalache vs Maxim Dereli (Moldova). Winner Maxim Dereli by TKO after 1R, Mihalache Refuse of the fight.

 

LIGHTWEIGHT BOUT (70,3KG) 5 min x 3R, extra 1R MMA rules. (Moldova) Serghei Cheles vs Sergiu Morozan (Moldova). Winner Serghei Cheles by unanimous decision, extra round.

 

CATCHWEIGHT BOUT (60KG) 3 min x 3R, extra 1R K-1 rules. (Romania) Robert Hu Hua Long vs Fiodor Cazanji (Moldova). Winner Fiodor Cazanji by TKO 1R, 2:27.

 

CATCHWEIGHT BOUT (-79 KG) 3 min x 3R, extra 1R K-1 rules. (Moldova) Dumitru Cavliuc vs Daniel Baleca (Moldova). Winner Dumitru Cavliuc by unanimous decision, extra round.

 

LIGHTWEIGHT BOUT (-71KG) 3 min x 3R, extra 1R K-1 rules. (Romania) Catalin Makove vs Adrian Ciobanu (Moldova). Winner Adrian Ciobanu, by decision, extra round.

 

LIGHTWEIGHT GRAND PRIX 1st SEMIFINAL -71 kg, 3min x 3R, extra 1R , K-1 rules. (Romania) Calin Petrisor vs Samet Erdemir (Turkey). Winner Calin Petrisior by unanimous decision.

 

LIGHTWEIGHT GRAND PRIX 2nd SEMIFINAL -71 kg, 3min x 3R, extra 1R K-1 rules. (Poland) Jakub Swiderski vs Vitalie Panainte (Moldova) .Winner Vitalie Panainte by unanimous decision.

 

WELTERWEIGHT GRAND PRIX 1st SEMIFINAL -77 kg, 3min x 3R, extra 1R , K-1 rules. (Romania) Anghel Cardos vs Artiom Livadari (Moldova). Winner Artiom Livadari by unanimous decision.

 

WELTERWEIGHT GRAND PRIX 2nd SEMIFINAL -77 kg, 3min x 3R, extra 1R , K-1 rules. (Ukraine) Volodymyr Hynzhu vs Mehmet Ali Meric (Turkey) .Winner Mehmet Ali Meric by UD, Extra 1R

 

LIGHTWEIGHT BOUT ( 70,3 kg) 5 min x 3R, extra 1R MMA rules. (Moldova) Gheorghe Balaur vs Gheorghe Pavlov (Moldova). Winner Gheorghe Balaur by TKO, 1R, 4:27.

 

MIDDLEWEIGHT bout — 85 kg, 3min x 3R, extra 1R K-1 rules. (Moldova) Ion Chirilov vs Denis Cvasnitchii (Moldova). Winner Denis Cvasnitchii by unanimous decision.

 

WELTERWEIGHT BOUT ( 77 kg) 5 min x 3R, extra 1R MMA rules. (Ukraine) Vladyslav Rudniev vs Ion Petrov (Moldova). Winner Vladyslav Rudniev by unanimous decision.

 

CO MAIN EVENT
LIGHTWEIGHT GRAND PRIX FINAL -71kg, 3min x 3R, extra 1R K-1 rules. (Romania) Calin Petrisor vs Vitalie Panainte (Moldova). Winner Calin Petrisor by KO, 2R, 2:42.

CO MAIN EVENT
WELTERWEIGHT GRAND PRIX FINAL -77kg, 3min x 3R, extra 1R K-1 rules.  (Turkey) Mehmet Ali Meric vs Artiom Livadari(Moldova). Winner Artiom Livadari by TKO, 2R, 0:43

 

MAIN EVENT
FEA INTERIM FEATHERWEIGHT CHAMPIONSHIP (66kg) 5 min x 5R, MMA rules. (Turkey) Kadir Dalkiran vs Nicolae Hantea (Moldova). Winner Nicolae Hantea after 3R, TKO, refused.

Nicolae Hantea FEA interim featherweight champion MMA Rules

 

MAIN EVENT
FEA FEATHERWEIGHT CHAMPIONSHIP weight -65kg, 3min x 5R K-1 rules. (Adrian Maxim) vs Dmitrii Sirbu (Moldova). Winner Dmitrii Sirbu by unanimous decision.

Dmitrii Sirbu  FEA featherweight champion K-1 Rules