FEA CHAMPIONSHIP. LOADING TOURNAMENT.

17.08.2022

Hereby announcing the FEA CHAMPIONSHIP. LOADING TOURNAMENT. September 17th . One month to go! Only at www.feafights.tv Stay tuned! We’ll soon come back with more info at www.fea.md

 

 

 

FEA CHAMPIONSHIP LOADING RESULTS.

PRELIMS

FEATHERWEIGHT bout, under 63 kg, 3min x 3R, extra 1R, K-1 rules  (3 rounds, 3 minutes each, extra 1 round, K-1 rules)
(Moldova) Igor Zadorojneac vs Sveatoslav Vieru (Moldova)  Winner Igor Zadorojneac by unanimous decision.

 

WELTERWEIGHT bout, under 75 kg, 3min x 3R, extra 1R K-1 rules (Moldova) Anatolie Gavriliuc vs Pavel Barbanoua (Moldova)
Winner Anatolie Gavriliuc by TKO , 2R, 2:48.

 

FEATHERWEIGHT bout, under 63 kg, 3min x 3R, extra 1R K-1 rules (Bulgaria) Alexandr Scrob vs Maximus Bejenuta (Moldova)
Winner : Maximus Bejenuta by TKO 3R, 2:52

 

FLYWEIGHT BOUT (57 KG)5 min x 3R, extra 1R MMA rules. (Moldova) Anatolie Gafin vs Fiodor Cazanji (Moldova)
Winner : Anatolie Gafin by TKO , 1R, 3:12

 

FEATHERWEIGHT BOUT ( 66 kg) 5 min x 3R, extra 1R MMA rules (Turkey) Alperen Karabulut vs Artiom Orlovschi (Moldova)
Winner : Artiom Orlovschi by submission, 1R, 1:12

 

FEA CHAMPIONSHIP MAIN CARD

 

MIDDLEWEIGHT bout under 88 kg, 3min x 3R, extra 1R K-1 rules . (Moldova) Cătălin Anton vs Denis Cvasnitchi (Moldova)
Winner : Denis Cvasnitchi by unanimous decision.

 

LIGHTWEIGHT BOUT ( 70,3 kg) 5 min x 3R, extra 1R MMA rules. (Moldova) Sergiu Morozan vs Gheorghe Pavlov (Moldova)
Winner : Gheorghe Pavlov by unanimous decision.

 

LIGHTWEIGHT BOUT 71kg, 3min x 3R, extra 1R K-1 rules. (Moldova) Denis Tapu vs Vitalie Panainte (Moldova)
Winner : Denis Tapu by KO 2R, 1:05.

 

WELTERWEIGHT BOUT ( 77 kg) 5 min x 3R, extra 1R MMA rules. (Turkey) Yunus Emre Şahbaz vs Ion Petrov (Moldova)
Winner : Ion Petrov by TKO, 1R, 1:54

 

FEATHERWEIGHT BOUT ( 66kg) 5 min x 3R, extra 1R MMA rules. (Turkey) Mehmet Tanirli vs Nicolae Hantea ( (Moldova))
Winner : Nicolae Hantea by TKO, 1R, 1:15

 

MIDDLEWEIGHT bout 81kg, 3min x 3R, extra 1R K-1 rules. (Turkey) Fatih Erman vs Artiom Livadari (Moldova)
Winner : Artiom Livadari by TKO, 1R, 2:02

 

CO MAIN EVENT
FEATHERWEIGHT bout -65kg, 3min x 3R, extra 1R K-1 rules. (Turkey) Mehmet Yalcin vs Dmitrii Sirbu (Moldova)
Winner : Dmitrii Sirbu by TKO, 1R, 2:06

 

MAIN EVENT
LIGHTWEIGHT bout weight 71kg, 3min x 3R, extra 1R K-1 rules. (Turkey) Samet Erdemir vs Vitalie Matei (Moldova)
Winner : Vitalie Matei by unanimous decision.

 

Pe 17 septembrie vom putea urmări un excelent turneu FEA CHAMPIONSHIP, în timpul căruia luptele se vor desfășura atât conform regulilor K-1, cât și MMA.

Unul dintre principalele meciuri K-1 ale serii va fi confruntarea din categoria ușoară dintre compatriotul nostru, Vitalie Matei, și reprezentantul Turciei, Samet Erdemir.

Vitalie este un luptător extrem de experimentat, acesta a petrecut peste 30 de meciuri, iar în ultimele sale lupte FEA, a câștigat piramida Grand Prix la 70 kg, devenind astfel primul candidat la lupta de centură din respectiva divizie.

Vitalie își desfășoară antrenamentul la Thai Boxing Club, sub îndrumarea lui Vladislav Belinschi. Matei este un luptător de oțel și un adept al stilului de luptă de școală veche. S-ar putea spune că este un veteran K-1 al Republicii Moldova. Are 37 de ani, a câștigat 23 de lupte și a pierdut 13. Înălțime – 176 cm, greutate – 71 kg.

Adversarul lui Matei, reprezentantul Turciei, Samet Erdemir, este un tânăr luptător, are doar 20 de ani, dar a reușit deja să devină dublu campion național și campion european la Muaythai. De asemenea, a luptat la profesioniști de 8 ori, cedând într-un  singur meci. Prin urmare, are mai puțină experiență, dar are entuziasmul și perseverența de partea lui. Înălțimea lui Samet este de 180 cm, cântărind 71 kg.

Experiența versus înflăcărarea tânără, rezumă destul de bine această confruntare! La urma urmei, vorbim despre o diferență de vârstă de 17 ani.

Nu rata Livestream-ul din 17 septembrie! Doar pe www.feafights.tv

 

Dragi prieteni, ne bucurăm să anunțăm un alt meci interesant care va avea loc pe 17 septembrie, în cadrul turneului FEA CHAMPIONSHIP. Și anume lupta dintre reprezentantul Republicii Moldova, Dmitrii Sîrbu, și luptătorul din Turcia, Mehmet Yalcin.
Dmitrii Sirbu nu are nevoie de prezentare, este multiplu câștigător al turneelor Grand Prix și campionatelor internaționale și naționale. Sîrbu a participat în nenumărate rânduri la turneele după regulile K-1, organizate de FEA. Este un luptător cu experiență, cu un record de 13 victorii și 5 înfrângeri. De asemenea, este proprietarul mai multor centuri și titluri de campion din cadrul Campionatelor Mondiale și Europene de Muaythai.
Dmitrii are 31 de ani, înălțime – 170 cm, greutate – 65 kg. Sîrbu este genul de luptător care nu se refuză de niciun adversar, este întotdeauna pregătit pentru orice provocare. De menționat că Dmitrii este și ofițer al Armatei Naționale a Republicii Moldova.

Nici adversarul său, Mehmet Yalcin, nu este mai prejos, este un luptător tânăr, dar foarte experimentat. Ceea ce înseamnă că este gata să-și prezinte cea mai bună latură pe 17 septembrie.
Mehmet Yalcin este cu 9 ani mai tânăr decât Sîrbu, are 22 de ani, dar, în ciuda vârstei sale, a reușit să lupte la profesioniști de 16 ori, pierzând doar o luptă. Mai mult decât atât, a devenit de 16 ori Campionul Turciei la Muaythai. Cântărește 65 kg, înălțime – 173 cm.
Ambii sportivi sunt adversari demni unul pentru celălalt, așa că această confruntare are tot potențialul de a fi extrem de interesantă.

Nu o ratați! 17 septembrie. LIVE doar la feafights.tv!

17 septembrie, Artiom Livadari vs Fatih Erman! FEA Championship, luptă în categoria de 80 kg după regulile K-1!

Artiom Livadari este un luptător tânăr și foarte promițător. Este membru BERCUT FIGHT CLUB, antrenându-se sub îndrumarea lui Andrei Grosu și Vlad Dima.

Artiom are un background profesionist bun, format din 3 victorii fără înfrângeri. Are 21 de ani, înălțime – 190 cm, greutate – 80 kg. El este, de asemenea, câștigătorul campionatelor mondiale de Muaythai și K-1. Livadari este într-o formă excelentă, iar în ultima sa luptă a obținut o victorie zdrobitoare asupra unui luptător din Belarus mult mai experimentat.

În lupta sa următoare, îl va înfrunta pe reprezentantul Turciei, Fatih Erman, care are un palmares de 5 victorii și 1 înfrângere. Are 25 de ani, cântărește 80 kg și atinge o înălțime de 180 cm. Se poate lăuda și cu titlul de Campion al Turciei.

Meciul promite a fi foarte competitiv și tensionat, iar câștigătorul îl vom afla pe 17 septembrie.

Rămâneți cu noi și urmăriți transmisia live doar pe feafights.tv!

Nicolae Hantea vs Torgom Asatryan! Luptă după regulile MMA în categoria de până la 65,8 kg!

În cadrul turneului FEA CHAMPIONSHIP, care se va desfășura pe 17 septembrie, în cadrul secțiunii MMA, va avea loc lupta dintre moldoveanul, Nicolae Hantea, și reprezentantul Armeniei, Torgom Asatryan. Această confruntare va fi spectaculoasă, deoarece ambii luptători sunt tineri și flămânzi de victorii!

Nicolae Hantea, în ultima sa luptă de la Chișinău, în cadrul proiectului EAGLES, l-a învins pe Kirill Tropinin. Palmaresul său profesional este format din 6 victorii și 2 înfrângeri. Nicolae își desfășoară antrenamentul la Thai Boxing Club, sub supravegherea lui Vladislav Belinschi. Are 22 de ani, cântărește 66 kg, înălțime – 176 cm. De remarcat e că Hantea este unul dintre cei mai de perspectivă luptători moldoveni din această categorie.

Torgom Asatryan este mai puțin experimentat, a petrecut 3 lupte profesioniste, câștigând ultimele 2 meciuri și pierzând 1. Are 22 de ani, greutate – 66 kg, înălțime – 172 cm. Torgom este pregătit să câștige și gata să se desfășoare la maximum.  Mai mult decât atât, acesta se antrenează alături de campionul actual (EAGLES FC LIGHTWEIGHT CHAMPION), Martun Mezhlumyan. Prin urmare, cu siguranță va veni pregătit.

Nu ratați această luptă palpitantă! Dragi prieteni, ne vedem cu toții pe 17 septembrie, doar pe www.feafights.tv!

Luptă în categoria de 77 kg – Ion Petrov vs Vladyslav Rudniev! 17 septembrie, FEA CHAMPIONSHIP, reguli MMA!

Pe 17 septembrie, în cadrul turneului FEA CHAMPIONSHIP, vom vedea lupta MMA dintre reprezentantul Republicii Moldova, Ion Petrov, și luptătorul din Ucraina, Vladyslav Rudniev.

Ion Petrov este membru al clubului din Chișinău, CSA TEAM, antrenându-se sub îndrumarea lui Mihail Cotruță. Ion a luptat deja la profesioniști de 4 ori, câștigând 3 lupte și pierzând una.

Vladislav Rudniev, Kiev, Ucraina. Este multiplu câștigător al campionatelor de sambo, practică și judo. În cariera sa profesională, a obținut 3 victorii fără înfrângeri.

Înălțime: 178 cm, Greutate: 77 kg, Vârsta: 26 ani.

Ion Petrov (V-3, L-1, D-0), membru CSA TEAM. Înălțime: 176 cm, Greutate: 77kg, Vârsta: 24 ani, Țara: Moldova, Oraș: Chișinău.

Nu ratați! 17 septembrie, LIVE doar la feafights.tv!

Official fight card FEA CHAMPIONSHIP LOADING K-1 Rules MMA Rules.