Stanislav Reniță revine! Acesta va participa în Grand Prix-ul la categoria de 65kg!

22.01.2024

Stanislav Reniță revine! Acesta va participa în Grand Prix-ul la categoria de 65kg!

 

Știri palpitante pentru toți entuziaștii proiectului FEA Championship. Pe 30 martie, fostul campion la categoria de 65kg, Stanislav Reniță, se întoarce în ring!

Acesta va lua parte în Grand Prix-ul de 65kg. Stanislav Reniță este cunoscut pentru meciurile sale captivante. Stas se antrenează la clubul THAI Stars din capitală sub îndrumarea lui Anatol Ignat, având 23 de meciuri profesioniste, câștigând în 17 dintre ele. Reniță are 31 de ani, înălțimea de 166cm și o greutate de 65kg. Fost campion FEA la categoria Featherweight.

În prima semifinală, Stanislav va înfrunta luptătorul turc, Ramazan Gurcay, care s-a evidențiat în cadrul ultimului turneu. Ramazan este un adevărat războinic, excelând atât în lupta la distanță, cât și de aproape. Gurcay se antrenează la clubul Ismail Uzuner Fight Club din Istanbul, sub îndrumarea antrenorului Ismail Uzuner. La 20 de ani, cu o înălțime de 173cm și o greutate de 65-70kg, are un record profesional de 7 victorii și 2 înfrângeri.

A doua semifinală îi va pune în ring pe Igor Zadorojneac din Republica Moldova și pe Marko Dusinschi, membru al clubului Scorpions Iasi din România.

Igor Zadorojneac, membru al clubului BERCUT FIGHT CLUB din Chișinău, este antrenat de Vlad Dima și Andrei Grosu. Este coleg de echipă cu Artiom Livadari. Are 20 de ani, o înălțime de 177cm și o greutate de 65kg. Se mândrește cu un palmares imaculat de 3 victorii.

Marko Dusinschi se antrenează la celebrul club românesc, Scorpions Iasi, sub îndrumarea ilustrului Mihai Constantin. Are 23 de ani, o înălțime de 170cm și o greutate de 65kg. Recordul său include 4 victorii și 2 înfrângeri!