Schimb de replici dure între Vitalie Panainte și Denis Țapu, luptătorii au promis război în cușca de pe data de 17 septembrie!!!

13.09.2022

Schimb de replici dure între Vitalie Panainte și Denis Țapu, luptătorii au promis război în cușca de pe data de 17 septembrie!!!

Vladislav Belinschi : – „Vitalie Panainte este luptătorul cred că cel mai interesant în stilul său de luptă și lupta va fi pe măsură.”

Vitalie Panainte : – „Da, o nouă provocare , aștept un rezultat foarte bun, ca de obicei, sper să fie totul bine. De adversar pot spun că el este activ doar pe rețele de socializare , cred că acolo și rămâne activ . Dar pe 17, vom vedea cine și cum e mai activ în sport.”

Denis Țapu : – „Vreau să spun că în ring sunt mai activ decât pe rețele sociale, așa că fii pregătit și sper că vom arăta o luptă interesantă.”

Vitalie Panainte : – „Denis, sper că totul va fi bine, să nu ai careva traume , ca după luptă să spui că nu ai fost pregătit . Ia și pregătește-te bine, ca să avem o luptă bună și să vedem cine va fi campion dintre noi.”

Denis Țapu : – „Vitalie a ieșit cu chemarea la lupta cu el , sper că în ring va arăta tot ce poate. Și să arătăm o luptă interesantă, nu doar cu vorbe. Ca replică lui Vitalie, spun așa: Este o vorbă –

vorba multă ochiul vânăt! Așa că nu vorbi mult, ne întâlnim în cușca și arătăm cine este mai bun.”

Vitalie Panainte : – „Mulți, chiar și unii comentatori, cred că eu vin să fac show , să atrag atenția . Acesta e stilul meu de sport. Eu așa am fost antrenat, așa eu lupt . Ca lovitura să ajungă la țintă, trebuie foarte multă muncă, 10 – 15ani stau în spatele la fiecărei lovituri.”

Denis Țapu : – „A mai rămas puțin, deja să ne încadrăm în greutate, în rest totul merge foarte bine, fără traume, asta e cel mai important, și deja încă puțin și intrăm în cușcă. Eu cred că nu ajungem la finalul celor trei reprize. La moment vreau sa obțin victorie la FEA CHAMPIONSHIP, de mult timp am vrut sa lupt acasă, în această organizație.”

Vitalie Panainte : – „17 septembrie, priviți feafights.tv”