Pe 30 martie, turneul FEA LEGACY va găzdui un meci REAL BATTLE! Vasile Josan vs Dima White!

27.02.2024

Pe 30 martie, turneul FEA LEGACY va găzdui un meci REAL BATTLE în care doi influenceri proeminenți din Republica Moldova, Vasile Josan și Dima White, își vor soluționa neînțelegerile. Meciul va avea loc sub regulile FEA.

Deoarece această luptă constituie o premieră pentru FEA Championship, acesteia i s-a atribuit denumirea „REAL BATTLE”, întrucât, spre deosebire de ”luptele Social Media”, aceasta va fi o luptă REALĂ, cu reguli REALE, într-un ring REAL, ca REALI profesioniști!
Cu ceva timp în urmă, între cei doi s-a iscat o dispută. Ulterior, Dima l-a provocat pe Vasea la un meci în sala lui de sport. La care Josan a răspuns că, deoarece altercația a avut loc pe stradă, lupta ar trebui să aibă loc tot acolo.
Această situație s-a transformat într-un adevărat război pe rețelele sociale, iar fondatorul FEA, Dorin Damir, și-a exprimat opinia cu privire la soluționarea acestui conflict, sugerând să-și rezolve disputa prin organizarea unui meci în cadrul turneului FEA LEGACY din 30 martie. Ambii au o bună înțelegere a sporturilor, iar Dima chiar are o sală sportivă de lupte, unde antrenează tineri sportivi.
Merită menționat că decizia de a organiza un astfel de meci a provocat imediat o agitație, dar în general, mulți au fost de acord că această hotărâre le va arăta tinerilor că rezolvarea problemelor în ring este mult mai civilizată decât luptele în stradă. Influencerii au fost de acord cu această perspectivă și și-au dat consimțământul pentru acest meci. Ambii au semnat un acord pentru luptă și au început imediat antrenamente intensive.
Dima organizează regulat sesiuni de antrenament cu diferiți parteneri de sparring, și a fost văzut recent antrenându-se cu campionul olimpic, Veaceslav Gojan. Un alt aspect intrigant este alegerea antrenorului de către Vasile Josan. Acesta este antrenat de Nicolai Tanasoglo, care este și primul antrenor al lui Dima White.
Nu ratați! 30 martie, Ciorescu, Futsal Arena, FEA LEGACY! REAL BATTLE. Vasile Josan vs Dima White!

 

FEA LEGACY! March 30 !
Bilete: https://afisha.md
Ciorescu. Futsal Arena
LIVE: https://feafights.tv/
Info: fea.md