Pe 30 martie, evenimentul principal al serii va fi meciul de cinci runde pentru titlu, în categoria semimijlocie!

19.01.2024

Pe 30 martie, evenimentul principal al serii va fi meciul de cinci runde pentru titlu, în categoria semimijlocie (77 kg), dintre Artiom Livadari, din Republica Moldova, și Unal Alkayis, din Turcia.

Ambii luptători au câștigat turneele piramidale de 4, afirmându-și astfel dreptul la centura vacantă.

Artiom Livadari a devenit câștigătorul Final 4 pe 8 aprilie 2023, învingându-l pe Anghel Cardos în semifinale. În confruntarea finală, a obținut o victorie înainte de termen împotriva lui Mehmet Ali Meric.

Unal Alkayis a câștigat turneul de 4 în cadrul turneului de toamnă, FEA EQUINOX, pe 23 septembrie 2023, câștigând prima semifinală împotriva lui Eduard Koroli. În finală, a triumfat asupra lui Corneliu Lîsîi prin decizia arbitrilor.

Artiom este un tânăr și foarte promițător luptător. Este reprezentatul clubului BERCUT FIGHT CLUB, antrenat de Andrei Grosu și Vlad Dima. Are o experiență solidă în K-1 profesionist, cu un palmares de 7 victorii și 1 înfrângere. În prezent, Livadari se află într-o formă excelentă.

Pe 30 martie, la 22 de ani, cu o înălțime de 188 cm și o greutate de 77 kg, este gata să-și prezinte abilitățile.

 

Este singurul sportiv din Republica Moldova câștigător al medaliei de aur la Jocurile Europene din 2023, la Muay Thai.

Unal Alkayis, un profesionist experimentat din Mersin, Turcia, abordează cu mare grijă și precizie meseria sa. Este fratele fostului renumit luptător Ali Alkayis, sub îndrumarea căruia se antrenează la Alkayis Spor Center. Recordul său este de 48 de victorii și 10 înfrângeri. La 30 de ani, cu o greutate de 77 kg și o înălțime de 175 cm, el este cu 13 cm mai scund decât adversarul său, Artiom Livadari.

 

Nu ratați!

30 martie 2024!

FEA LEGACY! Stați pe fază pentru actualizări și ultimele noutăți!