Pe 30 martie, Alexandru Burduja va participa în Grand Prix-ul de 4 la categoria de până la 95kg, pentru a deveni din nou pretendent la titlu!

30.01.2024

Pe 30 martie, Alexandru Burduja va participa în Grand Prix-ul de 4 la categoria de până la 95kg, pentru a deveni din nou pretendent la titlu!

Următorul turneu FEA LEGACY își bucură încă o dată fanii! Fostul campion, Alexandru Burduja, va lua parte la Grand Prix-ul de 4 pentru a deveni pretendent la titlu, deținut în prezent de Kujundzic.

Burduja este un luptător rezistent și abil, nu se ferește de adversari dificili, oferind meciuri remarcabile fanilor săi. Este membrul clubului Thai Stars din capitală și se antrenează sub îndrumarea lui Anatol Ignat. Cu toate că locuiește în Germania, reușește să mențină o rutină solidă de antrenamente. La 32 de ani, a participat în 22 de meciuri profesioniste, obținând 14 victorii și suferind 8 înfrângeri. Cu o greutate de 95kg și o înălțime de 188cm, a fost campion FEA între 2018 și 2022 și este câștigător al Venum Victory World Series.

În prima semifinală, se va confrunta cu reprezentantul Republicii Cehe, Jakub Klauda. Klauda are o experiență profesională mai bogată și practică Muay Thai în mod extensiv. Recordul său include 30 de victorii și 5 înfrângeri, făcându-l un adversar formidabil pentru Burduja. Jakub are 32 de ani, o înălțime de 196cm și o greutate de 95kg.

A doua semifinală se va petrece între reprezentantul României, Dănuț Hurduc, și reprezentantul Canadei, Olivier Langlois-Ross.

Hurduc este bine-cunoscut fanilor, participând de multiple ori în turneele FEA și demonstrându-și abilitățile. După o pauză, este pregătit să se întoarcă în ring pe 30 martie și să-și testeze aptitudinile în Grand Prix-ul de 4. Hurduc este un produs al clubului Scorpions Iasi, antrenându-se cu îndrumarea celebrului antrenor, Mihai Constantin. La 33 de ani, cu o greutate de 95kg și o înălțime de 185cm, s-a luptat de 46 de ori la profesioniști, câștigând 41 meciuri și pierzând 5.

Oponentul său, reprezentantul Canadei, Olivier Langlois-Ross, s-a confruntat în 45 de meciuri profesioniste, câștigând 35 și pierzând 10. Este câștigătorul piramidei de 8, Thailand K-Energy Champion. Oliver are 32 de ani, o înălțime de 190cm și o greutate de 95kg. Stilul său include atât K-1, cât și Muay Thai.

Nu ratați! 30 martie! FEA LEGACY!