Pe 17 septembrie vom putea urmări un excelent turneu FEA CHAMPIONSHIP, în timpul căruia luptele se vor desfășura atât conform regulilor K-1, cât și MMA.

19.08.2022

Pe 17 septembrie vom putea urmări un excelent turneu FEA CHAMPIONSHIP, în timpul căruia luptele se vor desfășura atât conform regulilor K-1, cât și MMA.

Unul dintre principalele meciuri K-1 ale serii va fi confruntarea din categoria ușoară dintre compatriotul nostru, Vitalie Matei, și reprezentantul Turciei, Samet Erdemir.

Vitalie este un luptător extrem de experimentat, acesta a petrecut peste 30 de meciuri, iar în ultimele sale lupte FEA, a câștigat piramida Grand Prix la 70 kg, devenind astfel primul candidat la lupta de centură din respectiva divizie.

Vitalie își desfășoară antrenamentul la Thai Boxing Club, sub îndrumarea lui Vladislav Belinschi. Matei este un luptător de oțel și un adept al stilului de luptă de școală veche. S-ar putea spune că este un veteran K-1 al Republicii Moldova. Are 37 de ani, a câștigat 23 de lupte și a pierdut 13. Înălțime – 176 cm, greutate – 71 kg.

Adversarul lui Matei, reprezentantul Turciei, Samet Erdemir, este un tânăr luptător, are doar 20 de ani, dar a reușit deja să devină dublu campion național și campion european la Muaythai. De asemenea, a luptat la profesioniști de 8 ori, cedând într-un  singur meci. Prin urmare, are mai puțină experiență, dar are entuziasmul și perseverența de partea lui. Înălțimea lui Samet este de 180 cm, cântărind 71 kg.

Experiența versus înflăcărarea tânără, rezumă destul de bine această confruntare! La urma urmei, vorbim despre o diferență de vârstă de 17 ani.

Nu rata Livestream-ul din 17 septembrie! Doar pe www.feafights.tv