Pe 17 septembrie, în cadrul FEA CHAMPIONSHIP LOADING, vom urmări meciul de MMA la divizia de până la 66 kg,Artiom Orlovschi versus  Virab Manukyan.

07.09.2022

Pe 17 septembrie, în cadrul FEA CHAMPIONSHIP LOADING, vom urmări meciul de MMA la divizia de până la 66 kg, între reprezentanții Republicii Moldova și Armeniei. Artiom Orlovschi versus  Virab Manukyan.

Artiom Orlovschi se antrenează în prezent cu ajutorul lui Eugeniu Petrachi, la clubul AMATIKA. Astfel, lupta la sol este elementul acestuia. Anterior a luptat în cușca EAGLES FC, pe 13 martie 2021, luptă în care a pierdut. Dar notabil este faptul că din iunie până în august 2021, a mai avut 3 lupte profesionale, pe care le-a câștigat. Este tânăr, ambițios și extrem de hotărât.

Virab Manukyan este un luptător cu experiență din Armenia, palmaresul său este format din 4 lupte, 3 victorii și 1 înfrângere. Anul acesta a luptat de 2 ori la profesioniști, la un interval scurt. O dată în martie și a doua dată în aprilie, câștigând ambele lupte înainte să se scurgă timpul. Preferă să lupte în picioare.

Artiom Orlovschi – 21 ani, țara: Moldova, oraș: Chișinău. Înălțime: 176 cm, greutate: 66 kg. Club: AMATIKA, Antrenor: Eugeniu Petrachi

Virab Manukyan – 20 de ani, țara: Armenia. Înălțime: 172 cm, greutate: 65,7 kg. Record – 3 victorii, 1 înfrângere.

Nu ratați! 17 septembrie, doar pe feafights.tv!