Pe 17 decembrie, Corneliu Lîsîi va intra în ring împotriva experimentatului ucrainean, Eduard Koroli.

31.10.2022

Pe 17 decembrie, Corneliu Lîsîi va intra în ring împotriva experimentatului ucrainean, Eduard Koroli. Lupta va avea loc în categoria intermediară de 75 kg, FEA Championship Full-Drive, K-1 Rules!

Confruntarea dintre reprezentantul Republicii Moldova, Corneliu Lîsîi, și reprezentantul Ucrainei, Eduard Koroli, se prevede a fi una extrem de interesantă.
Corneliu s-a impus deja ca un luptător spectaculos, cu o bună experiență în campionatele internaționale profesioniste. Acesta evoluează și în box-ul profesionist. La kickboxing, Cornel are un palmares de 5 victorii și 3 înfrângeri. Este antrenat de fostul campion KOK, Serghei Morari, la SERGHEI MORARI TEAM, și de către Piotr Coltuc, la COLTUC GYM.

Eduard Koroli, Ucraina, Odessa. Înălțime – 178 cm, greutate – 75 kg, 39 de ani, posedă un background mai bogat. În 2018 a luptat deja în cadrul proiectului FEA. A luptat în mod repetat pentru echipa națională a Federației de Muaythai a Ucrainei. A câștigat 24 de lupte, a pierdut 4 lupte. De notat că diferența de vârstă dintre luptători este de 14 ani. În consecință, vom vedea bătălia dintre experiență și perseverența tânără!

Cornel Lîsîi (V-5, L-3, D-0). Club: SERGHEI MORARI TEAM \ COLTUC GYM. Înălțime: 183 cm, Greutate: 75 kg, Vârsta: 25 ani, Țara: Moldova, Oraș: Chișinău.

Eduard Koroli (V-14, L-4, D-0). Gym. Înălțime: 178 cm, Greutate: 75 kg, Vârsta: 39 de ani, Țară: Ucraina.

17 decembrie 2022, nu ratați!  Ciorescu, Futsal Arena, start 17-00. Bilete- afisha.md. Live- doar feafights.tv !!!