!Noutate! Din cauza unei traume suferite în timpul antrenamentelor, Denis Țapu nu se va mai putea lupta în cadrul turneului FEA Championship: Take Off,

16.03.2023

!Noutate! Din cauza unei traume suferite în timpul antrenamentelor, Denis Țapu nu se va mai putea lupta în cadrul turneului FEA Championship: Take Off, întrucât a rămas prea puțin timp pentru recuperare. Acesta trebuia să-l întâlnească în prima semifinală a piramidei de 4 din categoria de 71 kg, pe luptătorul turc, Samet Erdemir. Amintim că în cea de-a doua semifinală se vor întâlni moldoveanul, Vitalie Panainte, și polonezul, Jakub Swiderski. Câștigătorul acestei piramide obține biletul spre lupta de titlu din această categorie, împotriva lui Vitalie Matei. Vestea bună e că avem un alt luptător care e gata să-l înlocuiască pe Țapu. Stați aproape, îl vom dezvălui în curând!

8 aprilie 2023, rămâi cu noi, nu rata! Ciorescu, Futsal Arena, start 17-00. Bilete: casa Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Bilete online: afisha.md. În direct: www.feafights.tv. Info: 079406906.