Nicolae Hantea vs Torgom Asatryan! Luptă după regulile MMA în categoria de până la 65,8 kg!

29.08.2022

Nicolae Hantea vs Torgom Asatryan! Luptă după regulile MMA în categoria de până la 65,8 kg!

În cadrul turneului FEA CHAMPIONSHIP, care se va desfășura pe 17 septembrie, în cadrul secțiunii MMA, va avea loc lupta dintre moldoveanul, Nicolae Hantea, și reprezentantul Armeniei, Torgom Asatryan. Această confruntare va fi spectaculoasă, deoarece ambii luptători sunt tineri și flămânzi de victorii!

Nicolae Hantea, în ultima sa luptă de la Chișinău, în cadrul proiectului EAGLES, l-a învins pe Kirill Tropinin. Palmaresul său profesional este format din 6 victorii și 2 înfrângeri. Nicolae își desfășoară antrenamentul la Thai Boxing Club, sub supravegherea lui Vladislav Belinschi. Are 22 de ani, cântărește 66 kg, înălțime – 176 cm. De remarcat e că Hantea este unul dintre cei mai de perspectivă luptători moldoveni din această categorie.

Torgom Asatryan este mai puțin experimentat, a petrecut 3 lupte profesioniste, câștigând ultimele 2 meciuri și pierzând 1. Are 22 de ani, greutate – 66 kg, înălțime – 172 cm. Torgom este pregătit să câștige și gata să se desfășoare la maximum.  Mai mult decât atât, acesta se antrenează alături de campionul actual (EAGLES FC LIGHTWEIGHT CHAMPION), Martun Mezhlumyan. Prin urmare, cu siguranță va veni pregătit.

Nu ratați această luptă palpitantă! Dragi prieteni, ne vedem cu toții pe 17 septembrie, doar pe www.feafights.tv!