Mehmet Ali Meric vs Vladimir Ginju! FEA Take Off – A 2-a semifinală a Grand Prix-ului din categoria Welterweight!

21.02.2023

Mehmet Ali Meric vs Vladimir Ginju! FEA Take Off – A 2-a semifinală a Grand Prix-ului din categoria Welterweight!

În cea de-a doua semifinală a Grand Prix-ului de 4 din categoria Welterweight, reprezentantul Turciei, Mehmet Ali Meric, va intra în ring împotriva luptătorului din Ucraina, Vladimir Ginju. În cadrul turneului FEA din Decembrie, Meric a câștigat prin decizie divizată împotriva lui Artiom Livadari.
Acum acesta este gata să meargă înainte. Dar mereu există posibilitatea ca acesta să-l întâlnească pe Artiom Livadari din nou, în finală. În acest caz, va avea o experiență foarte dificilă. Din moment ce Livadari va dori cu siguranță să egaleze scorul.
Mehmet are 21 de ani cu 11 victorii şi 5 înfrângeri în palmares, se antrenează la clubul Şampiyon Star Spor Kulübü din Adana.
Vladimir Ginju are mai multă experiență în luptele profesioniste de MMA, a petrecut mai puține lupte K-1, dar s-a prezentat foarte bine în acestea. Are 29 de ani, este originar din orașul Harkiv. Dar în momentul de față își desfășoară antrenamentele în Polonia, la clubul Garuda Warszawa. Recordul său K-1 este format din 10 victorii și 8 înfrângeri. Pentru el, acest Grand Prix este o adevărată provocare și un test.

Mehmet Ali Meric. ȚARA Turcia. Oraș: Adana. Data nașterii: 17/07/2001. VÂRSTA: 21. ÎNĂLȚIME: 180 cm. GREUTATE: 77 kg. Antrenor: Hakan Shahade. Club: Şampiyon Star Spor Kulubu. Victorii: 11. Înfrângeri: 5. Remize: 0.
Vladimir Ginju. ȚARA Ucraina. Oraș: Varșovia. VÂRSTA: 28. ÎNĂLȚIME: 180 cm. GREUTATE: 77 kg. Antrenor: Dmitrij Kartel. Club: Garuda Muaythai Gym Warszawa. Victorii: 10. Pierderi: 8. Remize: 0.

April 8th, Ciorescu Futsal Arena FMF, online tickets afisha.md, live: feafights.tv !!!