Luptătorul anunțat anterior, Matej Trcka, a fost înlocuit de compatriotul și coechipierul său, Dominik Prchal.

18.03.2024

Luptătorul anunțat anterior, Matej Trcka, din cauza unei accidentări suferite în timpul antrenamentului, nu va putea să participe în meciul împotriva lui Igor Duca. El a fost înlocuit de compatriotul și coechipierul său, Dominik Prchal.

Pe 30 martie, în cadrul turneului FEA LEGACY, va avea loc un meci de Muay Thai! Igor Duca, din Republica Moldova, și Dominik Prchal, din Republica Cehă. Meciul va avea loc conform regulilor Muay Thai în categoria de 66 kg.

Igor Duca a debutat cu succes în cadrul turneului FEA EQUINOX, pe 23 septembrie 2023, când a obținut în mod unanim o victorie împotriva lui Martin Petkov. El este Campionul European de Muay Thai și Vicecampionul Mondial de Muay Thai. Se antrenează la clubul BERCUT din capitală, sub îndrumarea lui Vlad Dima și Andrei Grosu. La 18 ani, cu o înălțime de 180 cm și o greutate de 66 kg, are un record de 1 victorie fără înfrângeri. Stilul său de luptă este Muay Thai.

Noul său adversar, Dominik Prchal, se antrenează la clubul Spejbl Gym Prague și este cu doi ani mai în vârstă decât Igor – are 20 de ani. Are 16 meciuri profesioniste, cu 14 victorii și 2 înfrângeri. Are o înălțime de 170 cm, o greutate de 66 kg. Stilul său este Muay Thai.

 

FEA LEGACY! March 30 !
Tickets: https://afisha.md
Ciorescu. Futsal Arena
LIVE: https://feafights.tv/
Info: fea.md