Lupta pentru titlul din categoria de până la 65 kg, va avea loc la 8 aprilie, în cadrul turneului FEA CHAMPIONSHIP TAKE OFF!!!

10.02.2023

Lupta pentru titlul din categoria de până la 65 kg, va avea loc la 8 aprilie, în cadrul turneului FEA CHAMPIONSHIP TAKE OFF!!!

Evenimentul principal al turneului FEA CHAMPIONSHIP TAKE OFF va fi lupta pentru titlul și centura deja vacantă din categoria de 65 kg! Centura a devenit vacantă după ce Stanislav Reniță a refuzat să o apere.

Prin urmare, pe bună dreptate, primii doi pretendenți la titlu se vor întâlni în această luptă de campionat absolut. Și anume, proprietarul centurii de campion interimar, Dmitrii Sîrbu, și luptătorul din România, Adrian Maxim.

Amintim că Sîrbu și Maxim au luptat deja pentru centura de campion interimar pe 17 decembrie 2022. La acel moment, Sîrbu a câștigat prin decizia arbitrilor și a devenit campion interimar. De asemenea, menționăm că viitoarea luptă de titlu va fi a treia luptă dintre ei per total. În prezent, scorul lor este de 1 la 1. Ambii pretendenți au șanse egale de câștig. Sîrbu și Maxim au ambii extrem de multă experiență și iscusință în spate. Prin urmare, ringul se va transforma într-un adevărat câmp de luptă!

Dmitrii Sîrbu reprezintă Republica Moldova, își desfășoară antrenamentele la SERGHEI MORARI GYM și CHAMPION THAI GYM , cu îndrumarea lui Serghei Morari și, respectiv,  Nicanor Trocin. Este multiplu câștigător al campionatelor mondiale. În ultima sa performanță, a câștigat piramida de 4 persoane și a devenit proprietarul centurii de campion interimar.

Dmitrii are 31 de ani, greutate- 65 kg, înălțime- 170 cm, a câștigat de 15 ori, a pierdut de 5 ori, campion interimar FEA Featherweight.

Adrian Maxim. Țara- România, greutate- 65 kg, înălțime- 168 cm, vârsta- 35 ani. Deține un record impresionant de 20 de victorii, 6 pierderi. Își desfășoară antrenamentele la clubul TEAM ADRIAN MAXIM.

Nu ratați!

8 aprilie. FEA Championship: Take Off