Lightweight 4-men tournament, FEA TAKE OFF!

18.02.2023

Lightweight 4-men tournament, FEA TAKE OFF!

Prima semifinală ne aduce chipuri cunoscute, Denis Țapu (Moldova) împotriva lui Samet Erdemir (Turcia). Ambii luptători sunt tineri, ambițioși și hotărâți să câștige.
Samet, în ultima sa luptă FEA, care a avut loc pe 17 septembrie a anului trecut, a suferit o pierdere la limită în fața lui Vitalie Matei. Ceea ce înseamnă că acum are șansa de a deveni câștigător și de a obține o revanșă cu Matei, dar de data aceasta ar fi o luptă pentru titlu, pentru centura vacantă, FEA Lightweight.
Samet se antrenează la Istanbul, la clubul Pirana, unde antrenat de Ismail Uzuner. Are 21 de ani și deține un record de 7 victorii și 2 înfrângeri.
Denis Țapu merge cu încredere spre scopul propus, a petrecut 2 lupte in cadrul proiectului, ambele victorioase. Prima a fost prin knockout, iar a doua – prin decizie unanimă.
Denis Țapu reprezintă Morari Fight Club și Maximus. Are 23 de ani, înălțime – 175 cm, greutate – 71 kg. Are 11 victorii și 2 înfrângeri în palmares. Denis este deținătorul mai multor centuri și titluri.
În lupta sa din 17 decembrie, acesta l-a învins în unanimitate pe italianul, Sette.
Țapu lucrează excelent cu brațele și picioarele, ceea ce înseamnă că va face tot posibilul să nu-i ofere adversarului său nici cea mai mică șansă de câștig.

Denis Țapu. ȚARA- Moldova. Oraș: Chișinău. Data nașterii: 07/03/1999. VÂRSTA: 23. ÎNĂLȚIME: 175 cm. GREUTATE: 71 kg. Antrenor: Serghei Morari, Oleg Sclifos. Club: Morari Fight Club, Maximus. Victorii: 11. Înfrângeri: 2. Remize: 0.

Samet Erdemir. ȚARA- Turcia. Oraș: Istanbul. Data nașterii: 15/11/2001. VÂRSTA: 21. ÎNĂLȚIME: 180 cm. GREUTATE: 71 kg. Antrenor: Ismail Uzuner. Club: Pirana GYM. Victorii: 7. Înfrângeri: 2. Egal: 0.
-de 2 ori campion al Turciei la Muaythai
-IFMA European 2.

Vitalie Panainte, din Moldova, și Patrick Radon, din Polonia, se vor întâlni în cea de-a doua semifinală a piramidei din categoria Lightweight. Ambii luptători sunt adevărați profesioniști în domeniul lor, ambii sunt hotărâți să câștige și să obțină dreptul la lupta pentru titlu.
Vitalie Panainte a luptat deja de 3 ori în cadrul proiectului FEA CHAMPIONSHIP, câștigând de două ori și pierzând o dată. Panainte va face tot posibilul pentru a ajunge în finală, unde există șansa de a-l întâlni pe Denis Țapu, în fața căruia a suferit ultima sa înfrângere.
Patryk Radon este un luptător polonez bine-cunoscut, care și-a adjudecat multe premii și trofee. S-a dovedit a fi un luptător experimentat și foarte periculos. Mai ales că anterior a luptat în cadrul unor proiecte mondiale destul de importante.
Intensitatea începe să capete avânt. Vom vedea care va fi rezultatul pe 8 aprilie!

Vitalie Panainte. ȚARA: Moldova. Oraș: Chișinău. Data nașterii: 07/01/1993. VÂRSTA: 29. ÎNĂLȚIME: 178cm. GREUTATE: 71 kg. CLUB: Thai Boxing Club. ANTRENOR: Vladislav Belinschi,
Victorii: 6, Înfrângeri: 2 Remize: 0

Patryk Radon. ȚARA: Polonia. Oraș: Wroclaw. Data nașterii: 08/12/1993. VÂRSTA: 29. ÎNĂLȚIME: 180cm. GREUTATE: 71 kg. CLUB: ŁKS ŁÓDŹ / GYM FIGHT.
Victorii: 10, Înfrângeri: 1 Remize: 0

April 8th, Ciorescu Futsal Arena FMF, online tickets afisha.md, live: feafights.tv !!!