Interviu cu luptătorii Igor Zadorojneac și Sveatoslav Vieru și antrenorii acestora, Andrei Grosu și, respectiv, Pavel Voronin

12.09.2022

Andrei Grosu : – ” Igor Zadorojneac va debuta pe ringul profesionist , este un sportiv fantastic din punct de vedere a dedicației sale , a atitudinii față de antrenamente, a insistat foarte mult să aibă aceasta luptă . El este un sportiv de competiții în sensul că , el se mobilizează și uneori arată niște lupte că nu înțelegi de unde. Igor se manifestă foarte bine în timpul competiției și sunt convins că așa va fi și de această dată ”

Igor Zadorojneac: – ” Da desigur, sunt gata. Avem antrenamente foarte intensive. Sunt băieți buni care mă ajută să mă pregătesc , desigur antrenorii care depun foarte mult efort și sunt foarte pregătit de această luptă . Emoții sunt, dar noi prin emoții trecem cu gândul numai la victorie și spre aceasta tindem. Vreau să-i spun adversarului să se pregătească bine, că lupta va fi grea. 17 septembrie, LIVE, feafights.tv”

Sveatoslav Vieru: – „Sunt pregătit. Totul merge bine, doar victorie. Câștigător clar că trebui eu să fiu, dar vreau o luptă cinstită și fără traume. Știu că e din clubul BERCUT , am mai făcut sparring cu dânsul, bun băiat. Părinții mei sunt mândrii pentru performanța atinsă. 17 septembrie, LIVE – feafights.tv ”

Pavel Voronin: – „Este primul meu sportiv care va participa la proiectul FEA și vrem să arătăm o luptă frumoasă , spectaculoasa ca de obicei. Cum și mie ca sportiv îmi place să fac meciuri frumoase, la fel și sportivii mei vor să facă lupte frumoase. Prognoza mea, o luptă spectaculoasă și deja să câștige acel care vrea mai mult.”