Interviu cu luptătorii Fiodor Cazanji și Anatolie Gafin și antrenorii acestora, Mihail Sîrbu și Vasile Zbîrnea

12.09.2022

Fiodor Cazanji – „Pregătirea merge bine, a început cu Thailanda și continuă și până astăzi. Acum sunt în Mereni, îmi petrec  antrenamentele cu Mihail Sîrbu, mă simt grozav, vreau să îi urez adversarului mult succes și sper să facem spectacol. Am decis să concurez în MMA pentru că îmi place acest sport, această disciplină este ceva nou pentru mine, deoarece sunt un reprezentant al Muaythai -ului, dar sper că voi arăta o luptă bună și publicul o va aprecia. 17 septembrie, urmărim Feafights.tv!”

Mihail Sîrbu: -„Fedea e într-o formă foarte bună. E un luptător foarte tânăr , e foarte bravo, chiar îmi place cu așa luptători să muncim. Deoarece suntem într-un club, de ce să nu facem un pic de practică unul cu altul. Eu deja țin centura la 61 de kg, și cu cei mai buni se face cel mai bun. Și-a dorit să muncească cu mine, să punem la punct lupta la sol . Ceva din experiența mea i-am dat. Va face o luptă frumoasă. 17 septembrie, priviți feafights.tv!”

Anatolie Gafin: -„Eu mult mai mult mă regăsesc în MMA decât în K-1 , dar practic și K-1. Acum la moment suntem în neutru, dar sperăm că pe parcurs ne vom axa mai mult pe MMA . Aș putea spune că n-am un idol, dar eu vreau să devin un idol pentru cineva. 17 septembrie LIVE feafights.tv ”

Vasile Zbîrnea: -” Pregătirea merge foarte bine , chiar suntem într-o perioada foarte bună . Recent am revenit din Cecenia cu un câștig foarte spectaculos . Adversarul este destul de experimentat știm că la el baza este muaythai dar am ales să luptăm cu el pe regulile MMA . Și vom demonstra ca suntem cei mai buni . Anatolie la bază are lupta la sol și de asta și am ales să luptăm pe MMA”