Funda Alkayis răspunde la 6 întrebări despre viitoarea ei luptă pentru titlu.

02.12.2022

Pe 17 decembrie, în cadrul show-ului de lupte, FEA CHAMPIONSHIP FULL-DRIVE, va avea loc lupta de titlu după regulile K-1 în divizia feminină STRAWWEIGHT între reprezentantele Turciei și Armeniei!

Funda Alkayis este deja cunoscută în rândul fanilor FEA CHAMPIONSHIP, deoarece a luptat de 3 ori în cadrul proiectului. Acesta are caracterul unei adevărate luptătoare și nu este obișnuită cu lupte ușoare. Deține o vastă experiență obținută în diverse organizații și campionate mondiale. La profesioniști, a câștigat de 35 de ori, fiind învinsă doar de 6 ori. Este de 27 de ori campioană a Turciei, campioană mondială și europeană WBC, deține titluri de campioană WAKO și IFMA. De remarcat că antrenorul ei este și soțul ei, fost luptător K-1, Ali Alkayis.

Adversarul lui Funda este luptătoarea din Armenia, Hasmik Asatryan. Aceasta este tânără și ambițioasă, fiind supranumită „MILLION”. Ea este, de asemenea, multiplă campioană a Armeniei. La profesioniști, are 10 victorii și 1 înfrângere în palmares. De asemenea, a petrecut 42 de lupte la amatori, câștigând 30, pierzând 4 și încheind 8 lupte la egalitate.

Funda Alkayis are 35 de ani. Țara: Turcia. Oraș: Istanbul. Greutate: 51 kg. Înălțime: 163 cm. Club: ALKAYIŞ Gym. Antrenor: Ali Alkayis. Record: 35 de victorii, 6 înfrângeri.

Hasmik Asatryan are 21 de ani. Țara: Armenia. Oraș: Erevan. Greutate: 51 kg. Înălțime: 159 cm. Record: 10 victorii, 1 înfrângere.

Această luptă de centură va fi o adevărată culminație a serii, bătălia dintre tinerețe și experiență, diferența de vârstă fiind de 14 ani. Funda are experiență din belșug, Hasmik este tânără și ambițioasă!!!

Don’t miss it! December 17th, Ciorescu Futsal Arena. Tickets: The box office of the National Opera and Ballet Theater Maria Biesu. Infoline: 079406906. Online tickets: afisha.md Live: feafights.tv