FEA FIGHT TIME 28 SEPTEMBRIE CHISINAU

28.06.2024

FEA FIGHT TIME 28 SEPTEMBRIE CHISINAU
Anunțăm prima pereche din fight card, este vorba despre un meci la categoria ușoară in care se vor întâlni 🇲🇩 Andriana Friniuc și 🇷🇴 Denisa Vulpe.
Friniuc și Vulpe erau planificate să se întâlnească pe 30 martie la turneul FEA LEGACY, dar Andriana s-a accidentat la picior și nu a putut participa. Ea a fost înlocuită de Daria Selivestru, lupta s-a încheiat cu victoria lui Vulpe prin decizia arbitrilor. Dar în interviul de după luptă, Denisa a spus că vrea să se întâlnească cu Andriana, la următorul eveniment, iar Andriana și-a exprimat aceeași dorință. Prin urmare, ambele participante se pregătesc să arate tot ce au mai bun.
Pentru Andriana Friniuc va fi lupta de debut in cariera profesională, ea are 21 de ani, înălțime 176 cm, greutate 60 kg, antrenor Sergiu Soric Thai Boxing Ungheni.
Denisa Vulpe se antrenează sub îndrumarea renumitului antrenor Mihai Constantin, la clubul Scorpions Iași. Are 19 ani și a disputat 5 lupte la profesioniști, dintre care 4 victorii și o înfrângere. Înălțime 165 cm, greutate 60 kg.
Așadar prieteni, mai sunt exact 3 luni până la turneul FEA FIGHT TIME.
Fiți alături de noi!