FEA EQUINOX – Fiodor Cazanji vs Marian Lupascu!

04.09.2023

Știrile excelente continuă să vină pentru toți fanii proiectului FEA CHAMPIONSHIP. În prima parte a turneului FEA EQUINOX, vom fi martorii unui meci din noua divizie FEA BANTAMWEIGHT, în categoria de până la 60 de kilograme, între reprezentantul Moldovei, Fiodor Cazanji, și luptătorul din România, Marian Lupascu.
Fiodor Cazanji este membru al clubului LION COMRAT, unde este antrenat de către Andrei Sarandi. Merită de menționat că și faimosul luptător moldovean, Alexandr Romanov, se antrenează în acest club. Cazanji are un potențial semnificativ în luptele K-1. În ultima sa luptă, a obținut o victorie prin TKO împotriva unui adversar destul de experimentat, Robert Hu Hualong, asigurându-și un debut remarcabil în circuitul profesional al K-1. Cazanji are 20 de ani, o înălțime de 170 cm, cântărește 60 kg. Recordul său este de 1 victorie fără înfrângeri.

Adversarul lui Cazanji, Marian Lupascu, este un luptător interesant din România. Este antrenat de către Constantin Mihai la legendarul club, Scorpions Iași. Marian este un tânăr și promițător luptător, cu un palmares impecabil de 3 victorii fără înfrângeri. Are 20 de ani, cântărește 60 de kilograme și are o înălțime de 170 cm.
Pentru spectatori, această confruntare va fi un adevărat show, deoarece amândoi luptătorii sunt motivați doar de victorie. Pentru luptători înșiși, este un test de forță și caracter!

Nu ratați! 23 septembrie, Ciorescu, Futsal Arena – FEA EQUINOX!

FEA EQUINOX BANTAMWEIGHT BOUT ( -60 kg) 3 min x 3R, extra 1R, K-1 Rules
(Moldova) Fiodor Cazanji vs Marian Lupascu (Romania)

Fiodor Cazanji
COUNTRY (Moldova)
City : Comrat
DOB: 11.03.2003
AGE: 20
HEIGHT: 170 cm
WEIGHT : 60 kg
Coach:Andrei Sarandi.
Style: K-1
Gym: Lion Comrat
Wins 1 Loss 0 Draw 0

 

Marian Lupascu
COUNTRY (Romania)
City : Iasi
DOB:
AGE: 20
HEIGHT: 170 cm
WEIGHT : 60 kg
Coach: Constantin Mihai
Style: K-1, kickboxing
Gym: Scorpions
Wins 3 Loss 0 Draw:0