FEA CHAMPIONSHIP K-1 rules. Divizia 65 kg, Dmitrii Sîrbu vs Mehmet Yalcin!!!

22.08.2022

Dragi prieteni, ne bucurăm să anunțăm un alt meci interesant care va avea loc pe 17 septembrie, în cadrul turneului FEA CHAMPIONSHIP. Și anume lupta dintre reprezentantul Republicii Moldova, Dmitrii Sîrbu, și luptătorul din Turcia, Mehmet Yalcin.
Dmitrii Sirbu nu are nevoie de prezentare, este multiplu câștigător al turneelor Grand Prix și campionatelor internaționale și naționale. Sîrbu a participat în nenumărate rânduri la turneele după regulile K-1, organizate de FEA. Este un luptător cu experiență, cu un record de 13 victorii și 5 înfrângeri. De asemenea, este proprietarul mai multor centuri și titluri de campion din cadrul Campionatelor Mondiale și Europene de Muaythai.
Dmitrii are 31 de ani, înălțime – 170 cm, greutate – 65 kg. Sîrbu este genul de luptător care nu se refuză de niciun adversar, este întotdeauna pregătit pentru orice provocare. De menționat că Dmitrii este și ofițer al Armatei Naționale a Republicii Moldova.

Nici adversarul său, Mehmet Yalcin, nu este mai prejos, este un luptător tânăr, dar foarte experimentat. Ceea ce înseamnă că este gata să-și prezinte cea mai bună latură pe 17 septembrie.
Mehmet Yalcin este cu 9 ani mai tânăr decât Sîrbu, are 22 de ani, dar, în ciuda vârstei sale, a reușit să lupte la profesioniști de 16 ori, pierzând doar o luptă. Mai mult decât atât, a devenit de 16 ori Campionul Turciei la Muaythai. Cântărește 65 kg, înălțime – 173 cm.
Ambii sportivi sunt adversari demni unul pentru celălalt, așa că această confruntare are tot potențialul de a fi extrem de interesantă.

Nu o ratați! 17 septembrie. LIVE doar la feafights.tv!