FEA CHAMPIONSHIP anunță un meci conform regulilor profesioniste de Muay Thai ca parte a main card-ului FEA EQUINOX!!!

01.09.2023

În cadrul turneului FEA EQUINOX, pe cardul principal, se va desfășura un meci de Muay Thai profesionist între renumitul luptător din Republica Moldova, Artiom Livadari, și reprezentantul Bulgariei, Ali Yuzeir.

Așa cum s-a anunțat anterior, FEA Championship introduce această divizie pentru a populariza Muay Thai-ul profesionist în Moldova. Momentul mult așteptat a sosit!
Pentru prima dată în Republica Moldova se va desfășura un meci de Muay Thai profesionist, și în acest meci, toți fanii îl vor putea vedea pe deja cunoscutul Artiom Livadari.
Anul acesta, Artiom a câștigat prima medalie de aur la Jocurile Europene. Artiom este un luptător versatil, practicând K-1, Muay Thai și Box. Realizările sale au fost posibile datorită muncii sale asidue, caracterului și răbdării.

Artiom Livadari este cel mai promițător luptător din proiect în categoria de 77 kg. În luna aprilie a anului acesta, el a câștigat piramida la categoria 77 kg și a devenit primul pretendent la titlu, programat pentru decembrie 2023. Al al doilea pretendent va fi stabilit în Grand Prix-ul de 77 kg din 23 septembrie.

Artiom are 21 de ani, o înălțime de 188 cm și o greutate de 77-80 kg. Se antrenează la clubul BERCUT din Chișinău, sub îndrumarea lui Andrei Grosu și Vlad Dima. Recordul său este de 7 victorii și 1 înfrângere. Este campion european la Jocurile Europene și de două ori vicecampion mondial la Muay Thai.

La 23 septembrie, în meciul de Muay Thai profesionist, Artiom îl va avea ca adversar pe Ali Yuzeir din Bulgaria. Ali este cu 3 ani mai în vârstă decât Artiom, având 24 de ani. Acesta are un palmares impresionant de 13 victorii și 5 înfrângeri. Se antrenează la Varna, Bulgaria, în clubul Team Vokil, sub îndrumarea lui Galin Dimov și Petar Petrov.

Deci, dragi fani, ne așteaptă o seară de lupte de neuitat, împodobită cu adevărate stele ale Muay Thai-ului și K-1!

FEA EQUINOX, categoria de greutate -80 KG, reguli MUAY THAI
(Republica Moldova) Artiom Livadari vs Ali Yuzeir (Bulgaria).

Artim Livadari
COUNTRY: Republic of Moldova
City: Chișinău
DOB: 06.12.2001
AGE: 21
HEIGHT: 188 cm
WEIGHT: 80 kg
Style: K-1
Gym: BERCUT
COACH: Andrei Grosu, Vlad Dima
Win: 7, Loss: 1, Draw: 0
FEA welterweight contender, K-1 rules
European Games Muay Thai champion 2023
2-time Muay Thai World vice champion

Ali Yuzeir
COUNTRY: Bulgaria
City: Varna
DOB: 05.02.1999
AGE: 24
Height: 187 cm
Weight: 80 kg
Coach: Galin Dimov, Petar Petrov
Gym: Team Vokil
Style: Muay Thai, K-1
Win – 13, Loss – 5, Draw – 0