Din păcate, și asta se întâmplă destul de des, pe ultimii 100 de metri, adversarul lui Orlovschi, luptătorul armean, Virab Manukyan, a fost accidentat la antrenament și nu va mai putea participa. Acesta este  înlocuit de reprezentantul Turciei, Alperen Karabulut.

12.09.2022

Din păcate, și asta se întâmplă destul de des, pe ultimii 100 de metri, adversarul lui Orlovschi, luptătorul armean, Virab Manukyan, a fost accidentat la antrenament și nu va mai putea participa.

Acesta este  înlocuit de reprezentantul Turciei, Alperen Karabulut.

Alperen Karabulut este un sportiv turc promițător care, la doar 18 ani, a petrecut deja 1 luptă profesionistă, pe care a câștigat-o. Prin urmare, este un luptător destul de ambițios.

Artiom Orlovschi se antrenează în prezent cu ajutorul lui Eugeniu Petrachi, la clubul AMATIKA. Astfel, lupta la sol este elementul acestuia. Anterior a luptat în cușca EAGLES FC, pe 13 martie 2021, luptă în care a pierdut. Dar notabil este faptul că din iunie până în august 2021, a mai avut 3 lupte semi-profesionale, pe care le-a câștigat. Este tânăr, ambițios și extrem de hotărât.

Artiom Orlovschi – 21 ani, țara: Moldova, oraș: Chișinău. Înălțime: 176 cm, greutate: 66 kg. Club: AMATIKA, Antrenor: Eugeniu Petrachi

Alperen Karabulut – 18 ani, țara: Turcia. Înălțime: 172 cm, greutate: 65,7 kg. Record – 1 victorie, 0 înfrângeri.