Declarații înainte de luptă: Maxim Dereli, antrenor Vitalie Zacrevschi și președinte Lion Fight Academy  Octavian Orheianu.

08.12.2022

Maxim Dereli: „Acesta este primul meu pas într-o carieră profesionistă și sper că va fi un prim pas de succes.  Sunt mereu gata pentru orice. Antrenorul meu Vitalie Zacrevschi mă motivează în fiecare zi, este ca un al doilea tată pentru mine. El mă ajută și mă veghează chiar și în viața de zi cu zi. ”

Octavian Orheianu: „Apreciez că FEA pune  atenție pe tinerele talente, am observat mulți tineri luptători motivați la turneele recente și sunt încrezător că pe 17 decembrie vor evolua din nou bine și spectaculos”

Vitalie Zacrevschi: „Maxim a petrecut 5 lupte victorioase semi-profesionale în ultimele 6 luni. Au fost unele greșeli la care lucrăm, în general este 100% pregătit. Pentru ziua de 17 pregătim un meci grozav, cu un rezultat grozav. Maxim  încă din copilărie lucrează mai mult cu picioarele, așa că îi îmbunătățim lucrul cu brațele, pentru a obține un echilibru. Ne vedem cu toții pe 17 decembrie, veniți să susțineți luptătorii moldoveni!”

Don’t miss it! December 17th, Ciorescu Futsal Arena. Tickets: The box office of the National Opera and Ballet Theater Maria Biesu. Infoline: 079406906. Online tickets: afisha.md Live: feafights.tv