Cătălin Anton : – „Trebuie de bătut , știm cum , și unde trebuie de lovit. Denis te aștept în ring, fii pregătit!”

08.09.2022

Cătălin Anton : – „Trebuie de bătut , știm cum , și unde trebuie de lovit. Denis te aștept în ring, fii pregătit!”

Denis Cvasnițchii : – „Asta pe mine nu mă sperie. Apărarea mea e buna, atât la cap, atât la picioare, cât și la corp . Va fi o surpriză pentru el foarte mare. Lupta aceasta trebuia sa fie încă 2 ani în urmă . Atunci eu n-am fost așa experimentat , dar cu fiecare an eu prind experiență și lupta asta va fi cu mult mai puternică decât trebuia să fie.  N-am luptat niciodată cu el, nu-l voi supraprecia dar voi lupta la maximum cu el.

Scopul meu este o luptă fără traume și un câștig cât mai rapid. 17 septembrie, LIVE,  feafights.tv! ”

Cătălin Anton : – ”  Așteptăm data de 17, după care vedem în ring . La moment suntem prieteni, dar când intrăm în ring arătăm ceea ce putem.

Noi ne pregătim , sa arătam ceva frumos, dar ne facem planul pe loc. Pe 17 septembrie vă așteptam la feafights.tv!”

Vladislav Belinschi : -” Anton Cătălin, categoria 86 de kilograme va arăta o luptă bună, fiindcă are un caracter indestructibil ”

Oleg Bespalcenco – „Ei bine, pregătirea nu a fost încă finalizată pe deplin, încă se desfășoară una dintre etape. Momentan e bine, sunt mulțumit ca antrenor. Cât de pregătit este, să rămână secret. Eu fiind  subiectiv, cu siguranță că vreau să câștige. Cred că și el așa se gândește. Lucrăm în fiecare zi, pregătim, analizăm. Construim un plan de antrenament, vrem să câștigăm. Cred că victoria va fi a noastră. De regulă, nu e profesionist să fugi după un knockout. Vom facem ceea ce pregătim. Din nou, e o frază banală, dar ringul va arăta. Pe 17 septembrie ne conectăm, cumpărăm livestream pe feafights.tv, susținem B-1”.