Astăzi a avut loc cântarul și prezentarea oficială a luptătorilor. Tensiunile s-au ridicat la limită înainte de show-ul de mâine, FEA CHAMPIONSHIP LOADING!

16.09.2022

Astăzi a avut loc cântarul și prezentarea oficială a luptătorilor. Tensiunile s-au ridicat la limită înainte de show-ul de mâine, FEA CHAMPIONSHIP LOADING!

Toți luptătorii au greutatea potrivită și, bineînțeles,  în timpul FACE OFF-ul, în ochii acestora se putea vedea focul , iar unii chiar au decis să afle cine este mai bun chiar pe scenă.

Dorin Damir: Maine va fi un show bun, lupte frumoase, pe lângă veterani ai sportului precum Matei și Sîrbu, vom vedea și  nume noi, pe ei de asemenea punem accent. Urmăriți feafights.tv!

Participanții la evenimentul principal al serii au făcut declarații scurte.

Samet Erdemir: Știu că adversarul este bun, mâine va fi un show frumos.

Vitalie Matei: Sunt gata, mă simt bine, cred că se va primi ceva frumos. Pentru asta muncim.

Mehmet Yalcin: Mi-am văzut adversarul, e un luptător bun, l-am analizat, sunt gata să lupt. Mulțumesc organizatorilor pentru invitație!

Dmitrii Sirbu: Reprezint armata națională Republicii Moldova și sunt mândru de a purta ținută militară chiar și la așa evenimente. Victorie 100% sau 200%? 200% aranjează mai bine?  Priviți feafights.tv!!!

Fatih Erman: Nu m-am uitat la adversarul meu și la luptele lui, voi merge în cușcă și-mi voi face meseria pentru a câștiga.

Artiom Livadari: Foarte rău ca nu s-a uitat la lupte, eu voi fi câștigător.

Nicolae Hantea: Câștig din partea mea în prima repriză, priviți feafights.tv!

Ion Petrov: Da, s-a schimbat adversarul, dar asta nu schimbă nimic. Sunt gata de luptă!