Din păcate, pe ultima sută de metri, Pavel Zhuravlev s-a infectat cu COVID-19 și, prin urmare, este exclus din turneul FEA KEEP GRINDING 2!!!

08.11.2021

Din păcate, pe ultima sută de metri, Pavel Zhuravlev s-a infectat cu COVID-19 și, prin urmare,  este exclus din turneul FEA KEEP GRINDING 2!!!

Cu mare regret, vă informăm că Pavel Zhuravlev, capul de afiș al turneului FEA KEEP GRINDING 2, s-a îmbolnăvit de COVID-19 și este eliminat din turneu. La recomandărilor medicilor, lui Pavel i se interzice activitatea fizică și i se prescrie repaus strict la pat. Desigur, toți fanii și suporterii au primit această veste cu profund regret. Îi dorim lui Pavel însănătoșire grabnică!
Acestea fiind spuse, tuturor celor care așteaptă cu nerăbdare turneul FEA KEEP GRINDING 2, vă anunțăm că celebrul luptător, Vladimir Tok, îl va înlocui pe Zhuravlev!!!
Tok a mai luptat la turneele FEA de multe ori și este foarte familiar comunității de lupte. Întotdeauna se luptă  cu măiestrie și ceea ce rezultă în  meciuri fascinante. Amintim că Tok a câștigat piramide de 4 persoane la categoria grea anterior în cadrul evenimentelor FEA!!!

În ciuda faptului că Vladimir va intra în ring cu un preaviz scurt, acesta se află  într-o formă bună și promite că Vasenev nu va fi cruțat. Dar Vasenev, la rândul său, este un rival foarte periculos pentru Tok, acesta câștigând recent în fața lui Beybulat Isaev în cadrul unei alte organizații.
Așadar, meciul se va dovedi a fi îngrozitor de spectaculos!

Vladimir Tok. Înălțime: 188 cm, Greutate: 105 kg, Vârsta: 30 ani, Țara: Germania, Oraș: Duisburg, Club: TOK TEAM, W-48, L-16, D-0.
Dmitry Vasenev. Înălțime: 191 cm, Greutate: 100 kg, Vârsta: 23 ani, Țară: Rusia, Oraș: Nijni Novgorod, Club: TORPEDO, W-3, L-0 D-1.

November the 13th, starting at 18-00 EET, only at  feafights.tv and xsport.ua  in Ukraine!