O altă completare în card-ul FEA KEEPGRINDING 2 este meciul din divizia de 75 kg dintre Cornel Lîsîi și Yusuf Memmedov!

04.11.2021

O altă completare în card-ul FEA KEEPGRINDING 2 este meciul din divizia de 75 kg dintre Cornel Lîsîi și Yusuf Memmedov!

Interesantă va fi și confruntarea dintre reprezentantul Moldovei, Cornel Lîsîi și reprezentantul Azerbaidjanului și Turciei, Yusuf Memmedov. Cornel s-a impus deja ca un luptător iscusit și spectaculos, cu un palmares bun din punct de vedere al experienței la campionatele internaționale profesioniste. De asemenea, acesta participă și la turneele de box. Recordul său de kickboxing este format din 5 victorii și 2 înfrângeri. Antrenamentele și le desfășoară la clubul SERGHEI MORARI TEAM din capitală, cu fostul campion KOK Serghei Morari, precum și la clubul COLTUC GYM cu Piotr Coltuc.
Yusuf Memmedov, reprezentantul Azerbaidjanului și Turciei, se antrenează cu celebrul antrenor Dmitry Pyasetsky, reprezentând clubul 313 Gym. Yusuf are un background mai bogat. A câștigat 31 de lupte, a pierdut 27 și a încheiat 4 lupte la egalitate. În general, acesta are o experiență mult peste anii săi, având doar 22 de ani.
În concluzie, lupta va fi ceva de reținut.

Cornel Lîsîi (W-5, L-2, D-0). Club: SERGHEI MORARI TEAM \\ COLTUC GYM. Înălțime: 183cm, Greutate: 75kg, Vârsta: 23 ani, Țara: Moldova, Oraș: Chișinău.
Yusuf Memmedov (W-31, L-27, D-4). Club: 313 GYM. Înălțime: 170 cm, Greutate: 75 kg, Vârsta: 22, Țara: Azerbaidjan / Turcia.

13 noiembrie, începând cu ora 18-00 EET, doar pe feafights.tv și xsport.ua în Ucraina!