Lupta încategoria de 73.5kg, Victor Apostol împotriva lui Vladimir Gabov, FEA KEEPGRINDING 2!!!

03.11.2021

Lupta încategoria de 73.5kg, Victor Apostol împotriva lui Vladimir Gabov, FEA KEEPGRINDING 2!!!

Lupta dintre reprezentantul Republicii Moldova, Victor Apostol și Vladimir Gabov, din Rusia, promite a fi cel puțin interesantă.

La moment, Apostol se antrenează în clubul celebrului Giorgio Petrosyan din Italia, unde, de altfel, are ca parteneri de sparring o mulțime de vedete, printre care și compatriotul nostru, un luptător mixt, Iuri Lapicus. Victor are 7 victorii și 1 înfrângere în palmares. În ultima sa luptă, care a avut loc la turneul FEA din 13 martie, a pierdut în fața lui Stanislav Kazantsev.

Vladimir Gabov, adversarul lui Apostol, a luptat de 12 ori, câștigând 9 și pierzând 3 dintre aceste meciuri. În plus, acesta a petrecut peste 60 de lupte în campionate de amatori. Gabov evoluează de obicei în categoria de 75-77 kg, dar pentru turneul din 13 noiembrie, a decis să scadă greutatea până la 73,5.

Victor Apostol (W-7, L-1, D-0) reprezintă Team Multi Fight Petrosyan, unde își desfășoară antrenamentele la îndrumarea lui Giorgio Petrosyan. Are 7 victorii și 1 înfrângere în palmaresul său profesional.

Înălțime: 180 cm, Greutate: 73 kg, Vârsta: 26 ani, Țara: Republica Moldova, Oraș: Chișinău

Vladimir Gabov (W-9, L-3, D-0), club – Kuzbass Muaythai, se antrenează cu supervizarea lui Andrey Bysyagin. A acumulat 9 victorii profesioniste și 3 înfrângeri. Înălțime: 178 cm, Greutate: 75 kg, Vârsta: 23 ani, Țară: Rusia, Oraș: Kemerovo

13 noiembrie, LIVE pefeafights.tvșixsport.uaîn Ucraina!!!