Evenimentul principal al turneului FEA KEEP GRINDING 2 va fi lupta din categoria grea dintre Pavel Zhuravlev, din Ucraina, și omologul rus, Dmitry Vasenev!!!

27.10.2021

Evenimentul principal al turneului FEA KEEP GRINDING 2 va fi lupta din categoria grea dintre Pavel Zhuravlev, din Ucraina, și omologul rus, Dmitry Vasenev!!!

Evenimentul principal al turneului FEA KEEP GRINDING 2 va fi confruntarea dintre legenda kickboxing-ului, Pavel Zhuravlev, și talentatul luptător rus, Dmitry Vasenev. Pavel Zhuravlev nu are nevoie de introducere. Acesta provine din vechea generație de luptători și și-a croit propriul drum către succes. La box are în palmares 13 lupte, dintre care a câștigat 11. În același timp, în kickboxing a luptat în 85 de meciuri, câștigând de 74 ori. Pavel și-a petrecut ultima luptă în 2019 împotriva luptătorului turc, Mehmet Ozer. Atunci a câștigat prin knockout tehnic. De asemenea, Zhuravlev trebuia să lupte în meciul pentru titlu împotriva lui Ristea, în cadrul turneului FEA din 13 martie curent, dar, din păcate, din cauza unei accidentări, nu a putut participa și a fost înlocuit de Kirill Kornilov. Care, de altfel, a obținut centura de campion.
În ceea ce îl privește pe Dmitry Vasenev, și acesta a dat dovadă de tărie de caracter, măcar și din simplul motiv că a provocat un astfel de monstru al kickboxing-ului precum Zhuravlev. Chiar dacă nu are atât de multe lupte ca Zhuravlev în palmares, acesta este campionul Rusiei la kickboxing și participă în mod regulat atât la turnee de amatori, cât și de profesioniști. Apropo, a câștigat ultima sa luptă prin decizie unanimă. De remarcat că nu are încă înfrângeri, în total a petrecut 4 lupte, rezultând în  3 victorii și 1 egalitate.

Pavel Zhuravlev. Înălțime: 187 cm, Greutate: 105 kg, Vârsta: 38 ani, Țară: Ucraina, Oraș: Odessa, Club: Papay Box, W-74, L-11. CAMPION FEA HEAVYWEIGHT INTERIMAR.
Dmitry Vasenev. Înălțime: 191 cm, Greutate: 100 kg, Vârsta: 23 ani, Țară: Rusia, Oraș: Nijni Novgorod, Club: TORPEDO, W-3, L-0 D-1.

13 november  feafights.tv !