După o lungă pauză, turneul FEA Kickboxing revine!!! 13 noiembrie. FEA. Keep Grinding 2!!! Un turneu ce promite să facă senzație!

19.10.2021


După o lungă pauză, turneul FEA Kickboxing revine!!!  13 noiembrie. FEA. Keep Grinding 2!!! Un turneu ce promite să facă senzație!  

Cu mare plăcere anunțăm evenimentul principal și evenimentul co-principal din seara zilei de 13 noiembrie.

În lupta principală a nopții, legenda lumii kickbox-ului, reprezentantul Ucrainei, Pavel Zhuravlev se va întâlni cu talentatul greu din Rusia, Dmtriy Vasenev!!!

Evenimentul co-principal nu este altceva decât revanșa dintre Constantin Rusu, din Republica Moldova și reprezentantul Belarusului, Pavel Grishanovich.

După cum știm, Pavel Zhuravlev trebuia să lupte împotriva lui Ristea, dar, din păcate, din cauza unei accidentări, nu a mai putut participa la ultimul eveniment, respectiv a fost înlocuit de către Kornilov în lupta pentru titlu, care a și câștigat titlul la categoria grea.

Dar Zhuravlev nu se mulțumește cu acest status quo, așa că este din nou gata să se arunce în luptă și să demonstreze că este cel mai bun. Dar și actualul său rival, rusul, Dmitry Vasenev, este neînfricat și greu de manevrat.  Dmitry are 23 de ani și are 4 victorii în palmares.

13 noiembrie. Live- feafights.tv !!!