25 septembrie, lupta pentru titlul de campioană interimară, Funda Alkayis versus Ilham el Hahaoui!!!

28.06.2021

25 septembrie, lupta pentru titlul de campioană interimară, Funda Alkayis versus Ilham el Hahaoui!!!

Cardul FEA EVOLUTION din 25 septembrie devine din ce în ce mai interesant!!! De acum acesta include confruntarea pentru centură și titlul interimar de campioană în categoria FEA WOMEN\’S STRAWWEIGHT!!!
Cunoscuta și notoria reprezentantă a Turciei, Funda Alkayis, se va întâlni în luptă cu tânăra și ambițioasa reprezentantă a Marocului, Ilham el Hahaoui.
Funda Alkayis a luptat în mod repetat în ringul FEA și cu o persistență incredibilă a dovedit că e învingătoare.
Bineînțeles, în planuri se afla organizarea luptelor de identificare a pretendentelor cu participarea Esmei Hasshass, Nadejda Canțîr, Funda Alkayis și a altor câteva candidate. Dar,  fiindcă Esma Hasshass, din mai multe motive întemeiate, nu poate participa la turnee și pentru că Canțîr nu se poate lupta din cauză că se focusează asupra studiilor universitare, s-a decis punerea în joc a unei centuri interimare pentru divizia feminină, între experimentata și faimoasa Alkayis și tânăra și ambițioasa el Hahaoui !!!
Funda Alkayis: țară – Turcia, oraș – Istanbul, înălțime-161cm, greutate- 51 kg, record 35-7-0, vârstă-32 de ani. Își desfășoară antrenamentele la clubul sportiv Fight House cu antrenorul Ali Alkayis.
Ilham el Hahaoui: țară – Maroc, oraș – Rotterdam, înălțime- 161cm, greutate- 51 kg, record 2-1-0, vârstă-20 de ani. Se antrenează la clubul Nick Hemmers.