Pe 25 septembrie, în cadrul turneului FEA EVOLUTION, vom vedea lupta dintre Vitalie Matei și Carlos Garcia !!!

25.06.2021

Pe 25 septembrie, în cadrul turneului FEA EVOLUTION, vom vedea lupta dintre Vitalie Matei și Carlos Garcia !!!

O altă luptă foarte interesantă va fi urmărită de fani și suporteri pe 25 septembrie. Ne așteaptă confruntarea dintre doi luptători de top  cu adevărat fascinanți, Vitalie Matei, care reprezintă Republica Moldova, și luptătorul din Spania, Carlos Garcia.

Vitalie Matei și-a demonstrat măiestria cu încredere în Grand Prix-ul de 4 persoane din 13 martie curent. A devenit câștigătorul și pretendentul incontestabil pentru lupta de titlu împotriva lui Akopyan. Sărim puțin înainte și să zicem că această luptă s-ar putea să fie programată pentru luna decembrie a anului curent. Akopyan trebuie să-și apere titlul.

Ei bine, pe 25 septembrie, Vitalie va susține un test de rezistență. Notăm și faptul că Garcia trebuia să participe la Grand Prix-ul de 4 persoane din 2020, precum și Matei de altfel, dar, din păcate, turneul nu a mai avut loc din cauza pandemiei.

Vitalie Matei: țară – Moldova, oraș – Chișinău, înălțime- 176cm, greutate- 71 kg, record 26-14-0, vârstă-35 de ani. Membrul Thai Boxing Club, antrenat de Vladislav Belinschi.

Carlos Garcia: țară – Spania, oraș – Albacete, înălțime- 176cm, greutate- 71 kg, record 68-34-0, vârstă- 30 de ani. Se antrenează la  Boxing Club Javier Romero cu antrenorul său, Javier Romero.