Vitalie Matei a semnat un contract de o luptă cu proiectul COLOSSEUM!!!

07.05.2021Vitalie Matei a semnat un contract de o luptă  cu proiectul COLOSSEUM!!!

Pentru Matei, săptămâna aceasta s-a dovedit a fi foarte aglomerată, cu evenimente semnificative și de bun augur. Menționăm că zilele trecute, acesta a semnat un contract de 4 lupte cu FEA KICKBOXING. Iar astăzi, sub tutela FEA, Matei a semnat oficial un contract pentru lupta de titlu în proiectul COLOSSEUM. Lupta va avea loc în România pe 31 mai, în orașul Iași. Rivalul său este cunoscutul tânăr luptător român, Sorin Caliniuc, care deține titlul de campion al COLOSSEUM la categoria 70 kg și care acum trebuie să-și apere centura.

În declarația sa, Vitalie a spus că se află într-o formă excelentă și că îți va demonstra cea mai bună parte a sa. De asemenea, acesta intenționează să aducă acasă centura de campion, în timp ce își sfătuiește adversarul să se pregătească și să fie într-o formă bună, astfel încât aceștia să aibă o luptă spectaculoasă.

Vitalie Matei: înălțime- 176cm, greutate- 71kg, record 26-13-0, vârstă- 35 de ani. Membru al Thai Boxing Club, antrenat de Vladislav Belinschi. Remarcăm că președintele Thai Boxing Club, Constantin Bolea, oferă întotdeauna sprijin și asistență discipolilor săi.

Sorin Caliniuc: înălțime- 175cm, greutate- 70kg, record 6-0-0, vârstă-24 de ani. Îi dorim lui Vitalie o performanță frumoasă și nimic altceva decât victorie!!!