Donna Cheli și Pavel Voronin au evoluat la turneul DFS din România!!!

05.12.2020





Donna Cheli și Pavel Voronin au evoluat  la turneul DFS din România!!!

Aseară, la Cluj-Napoca, în România, a avut loc turneul de kickboxing Dynamite Fighting Show (DFS), organizat de către celebrul luptător, starul kickboxing-ului- Cătălin Moroșanu. 

La acest turneu au participat și luptătorii din Moldova,  Donna Cheli și Pavel Voronin. Ținem să notăm performanța mai mult decât demnă a ambilor sportivi. Având în vedere faptul că luptătorii noștri nu au participat la niciun eveniment profesionist deja  de un an. 
Donna Cheli a pierdut în fața adversarei sale,  Andreea Cebuc la decizia juriului după trei runde. Însă, după încheierea luptei, Cătălin Moroșanu însuși, a declarat că i-ar plăcea foarte mult să vadă revanșa dintre Cheli și Cebuc. 

Pavel Voronin a dat dovadă de înaltă clasă și măiestrie.  În opinia multora, acesta a câștigat lupta, iar numărătoarea a fost inacceptabilă, dar se pare că arbitrul și juriul au decis să-l scoată pe Andrei Stoica câtuși de puțin din starea de ceață în care l-a trimis Pavel.

Drept urmare, luptătorul român, Andrei Stoica a fost anunțat câștigător printr-o decizie divizată.  Amintim că acest duel a fost principalul eveniment al serii și că a îndeplinit pe deplin așteptările din punctul de vedere al divertismentului. 
Stoica nici măcar nu a luat cuvântul, realizând probabil că vor exista multe critici.

Fanii susțin că această luptă a fost dominată de Voronin și că el este câștigătorul. Cine știe, poate vom vedea o altă revanșă.  Nu putem decât să așteptăm. 
Îi dorim lui Pavel răbdare și putere, noi victorii și realizări.  
Vă propunem spre vizionare următorul videoclip cu Cheli vs Cebuc și Voronin versus Stoica. 

Felicităm organizatorii turneului Dynamite Fighting Show (DFS) pentru desfășurarea cu succes a unui astfel de turneu în acest moment dificil pentru toată lumea.