În ciuda amânării turneului FEA Kickboxing, luptătorii continuă să se mențină în formă și se adună în cantonamente

18.09.2020


În ciuda amânării turneului FEA Kickboxing, luptătorii continuă să se mențină în formă și se adună în cantonamente

Zilele trecute, luptătorii federațiilor membre ale UFSC (Uniunea Federațiilor Sporturilor de Contact) au susținut o sesiune generală de antrenament cu boxeri, la sala de box a Complexului Sportiv pentru pregătirea echipelor naționale, raionul Botanica.

La antrenament a participat veteranul și maestrul în sport, Ion Șoltoianu, acesta nu numai că a boxat, dar a dat și sfaturi practice sportivilor. Cu siguranță este supărat că turneul a fost amânat din cauza situației pandemice. Dar privește lucrurile optimist și este sigur că lupta pentru titlul FEA LEGEND va avea loc mai devreme sau mai târziu.

Președintele FEA, președintele UFSC – Dorin Damir, a menționat că pregătirea generală între luptătorii de diferite stiluri le va aduce acestora beneficii.

Dorin Bucșa a menționat că luptătorii au întotdeauna ceva de învățat unul de la celălalt. Maxim Bolotov susține că antrenamentul este mereu benefic și că în acea zi doi campioni la kickbox au intrat în ring.  Iaroslav Linnic, după ce a boxat, a început imediat să lucreze cu sacul de box.

Iar Vadim Vlas a punctat că nu se oprește și continuă să lucreze ca să fie în  formă. Mai multe în video.