Astăzi am niște vești neplăcute, turneul nostru, programat pentru 26 septembrie, este amânat pentru o altă dată.

15.09.2020

Salutări prieteni, fani și susținători ai proiectelor noastre, FEA Kickboxing EAGLES MMA!  Astăzi am niște vești neplăcute, turneul nostru, programat pentru 26 septembrie, este amânat pentru o altă dată. Ca urmare a unor noi circumstanțe, despre care vă voi informa astăzi.

În primul rând: Evenimentul principal al turneului nostru este lupta pentru titlu dintre campionul actual din  categoria de 65 kg, Renița Stanislav, și pretendentul, Vetrilă Marin.

Abia ieri am recepționat concluzia comisiei medicale, care îi interzice lui Stanislav Reniță să participe la orice fel de competiție timp de șase luni. Prin urmare, lupta a fost anulată.

Cea de-a doua circumstanță: Doi luptători din Croația care participă la evenimente co-principale, este vorba despre piramidele Grand Prix din divizia de 95 kg – Kujundzic și din divizia de 71 kg – Teo Mikelic, aceștia nu pot participa la acest turneu pe aceasta dată. Din moment ce Croația se află în zona epidemiologică roșie.

Zborurile, călătoriile prin anumite țări sunt interzise. O altă circumstanță: mai mulți luptători din cardul principal au efectuat teste preliminare și s-au dovedit a fi pozitivi.

În consecință, toate cele menționate plus recomandările autorităților competente, au condus la faptul ca STAFF-ul nostru și partenerii noștri să ajungă la concluzia că acest eveniment ar trebui amânat pentru prima dată posibilă.

Prin urmare, vom face tot posibilul pentru a determina data acestui turneu în cel mai scurt timp posibil. Iar anul acesta, vom încerca să ducem la bun sfârșit toate turneele conform planurilor făcute la începutul anului.

Ne pare rău pentru lunga așteptare, dar continuați  să credeți în noi, o putem face. Fiți sănătoși, aveți grijă de voi și totul va fi bine!