26 septembrie, revanșa dintre Veaceslav Munteanu și Vadim Vlas !!! Categoria de până la 75 kg!!!

21.08.2020

26 septembrie,, revanșa dintre Veaceslav Munteanu și Vadim Vlas !!! Categoria de până la 75 kg!!!

Lucrurile devin din ce în ce mai captivante și mai aprige, pe măsură ce turneul FEA Kickboxing se apropie. La 26 septembrie, vom putea urmări revanșa dintre doi luptători moldoveni, adepți ai diferitelor școli de kickboxing  din Moldova.

Este vorba despre lupta dintre Veaceslav Munteanu și Vadim Vlas. În prima lor confruntare, cu un decalaj minim în decizia arbitrilor, a câștigat Vadim Vlas. Însă, după aceasta, Munteanu a avut 2 lupte în care a câștigat în unanimitate.

Veaceslav Munteanu se antrenează sub îndrumarea lui Nicanor Trocin, la clubul Champion Thai Gym, din Chișinău. Recordul său constă din 3 lupte, 2 victorii și 1 pierdere. Are 21 de ani. Înălțime-178cm.

Vadim Vlas se antrenează la clubul Thai Boxing Chișinău, sub supravegherea lui Vlad Belinschi. În calitate de profesionist, acesta a avut 1 luptă, 1 victorie, are 24 de ani, înălțime-178cm.

Disputa va fi foarte interesantă și cu o mare intrigă. A rămas doar să așteptăm și să vedem cine va ieși învingător.

Turneul FEA KICKBOXING din 26 septembrie, va fi disponibil doar pe platforma f feafights.tv.  Urmăriți noutățile, ne așteaptă multe actualizări interesante!!!