Dmitrii Sîrbu împotriva lui Rostislav Bozhukhin !!! Luptă în categoria de până la 65 kg!!!

24.08.2020


Dmitrii Sîrbu împotriva lui Rostislav Bozhukhin !!! Luptă în categoria de până la 65 kg!!!

Lupta respectivă din divizia Featherweight promite a fi spectaculoasă, în cadrul acesteia, reprezentantul Republicii Moldova, Dmitrii Sîrbu îl va întâlni pe luptătorul rus, Rostislav Bozhukhin.

Dmitrii Sîrbu este deja bine cunoscut în lumea lumea kickboxing-ului, atât în țara noastră, cât și în străinătate. Acesta are în palmares nenumărate titluri și premii. În ringul profesionist a disputat 14 lupte, obținând 9 victorii și 5 înfrângeri. Are 170 cm în înălțime și  28 de ani.

Dmitrii se antrenează la clubul Champion Thai Gym din Chișinău, sub conducerea lui Nicanor Trocin. De asemenea, Sîrbu este ofițer al Armatei Naționale a Republicii Moldova.

Rostislav Bozhukhin este membru al clubului Varyag, împreună cu Stanislav Kazantsev. Greutatea – 65-67 kg, înălțimea-183cm și o performanță de 4 lupte, 3 victorii și 1 înfrângere. Rostislav este cu 13 centimetri mai înalt decât Dmitrii, fără îndoială acesta va folosi acest lucru în avantajul său.  

Turneul FEA KICKBOXING din 26 septembrie, va fi disponibil doar pe platforma feafights.tv.  Urmăriți noutățile, ne așteaptă multe actualizări interesante!!!