Stanislav Renitsa speră să protejeze centura, în timp ce Marine Vetrilė nu are nici o îndoială că o va lua.

05.03.2020

Станислав Реницэ надеется защитить пояс, а Марин Ветрилэ не сомневается в том что отберет его.

Stanislav Renitsa speră să protejeze centura, în timp ce Marine Vetrilė nu are nici o îndoială că o va lua. Pe 28 martie, primul spectacol al anului va avea loc la FEA Kickboxing WORLD GP din Chorescu Futsal Arena. Ca parte a Galei Marelui Premiu FEA Kickboxing WORLD, va avea loc și o luptă la titlu în categoria 65kg între actuala deținătoare a centurii de campionat Stanislav Renita și prima provocatoare, Marina Vetrila. Ambii luptători se pregătesc foarte mult pentru luptă. Pentru Renita, acesta va fi un adevărat test, deoarece Vetrilė este foarte asertiv și merge până la final. Într-un interviu, Renitsa a spus că lupta va fi dificilă. Și totul va deveni clar pe 28 martie. Marine Vetrille a remarcat că are propriul său obiectiv spre care se îndreaptă. Iar pe 28 martie, va lua centura de la Renice.
Vetrilé marin. 19 ani. Înălțimea este de 178 cm. Greutatea este de 65 kg. A obținut 6 victorii, a suferit 1 înfrângere. Se antrenează la clubul metropolitan Lion Fight Academy
Stanislav Renitsa. 27 de ani. Creștere 166cm. Greutate 65 kg. A obținut 16 victorii, a suferit 6 înfrângeri. Se antrenează la clubul din capitală Thai Stars. Este proprietarul centurii de campionat și titlul CAMPIONUL MONDIAL AL ​​FEA FEATHERWEIGHT WORLD.