PRO -TV. Cei mai buni sportivi la lupte de contact au fost premiati aseara la Gala Eroilor 2019.

22.12.2019

 

PRO -TV. Cei mai buni sportivi la lupte de contact au fost premiati aseara la Gala Eroilor 2019.

 

Cei mai buni sportivi la lupte de contact au fost premiati aseara la Gala Eroilor 2019. Au fost prezenti nu doar medaliatii turneelor internationale, dar si tineri luptatori, care au doar cate 12 ani si abia au inceput sa obtina victorii –

Cei mai buni sportivi la lupte de contact au fost premiati aseara la Gala Eroilor 2019. Au fost prezenti nu doar medaliatii turneelor internationale, dar si tineri luptatori, care au doar cate 12 ani si abia au inceput sa obtina victorii.
La cea de-a noua editie a Galei Heroes au fost prezente 7 federatii. Mai intai au fost apreciate meritele luptatorilor Jiu-Jitsu incepand cu varsta de doar 12 ani, iar mai apoi pe scena au iesit si sportivi care au obtinut medalii la turneele internationale. Anastasia Nichita, care a cucerit medalia de aur la Campionatul European de tineret, a fost premiata la gala pentru performantele exceptionale.
Anastasia NICHITA, LUPTATOARE: „Vreau sa multumesc foarte mult pentru aceasta atentie. Intr-adevar a fost o surpriza placuta, ce tine de planurile pe viitor: antrenamente, pregatire catre jocurile olimpice, campionatele europene si mondiale.”
Tot mai mulți tineri sunt interesati de practicarea luptelor, remarca cu bucurie președintele FEA.  
Dorin DAMIR, PRESEDINTELE FEA: „Din an in an suntem mai multi, suntem mai puternici, si anul acesta in Uniunea Federatiei Sporturilor de Contact este primita inca o asociatie, a luptelor taekwondo.”
La Gala Heroes au participat sportivii din federatiile de jiu-jitsu, armwrestling, grappling, arte martiale, box thailandez si K-1.