Neînvinsul Alexander Romanov se va confrunta cu Tanner Boser.

23.03.2022


Neînvinsul luptatorul la grei din Republica Moldova  Alexander Romanov va apărea în Octogonul UFC pe 23 aprilie împotriva lui Tanner Boser.

Boser (20-8-1) va face prima sa apariție de când l-a învins pe Ovince Saint Preux prin TKO în runda a doua la UFC Vegas 30 în iunie anul trecut. Înainte de aceasta, „Bulldozer” a pierdut la rând în fața fostului campion Andrey Orlovsky și Ilir Latifi.

Romanov (15-0) a câștigat toate cele 15 lupte profesioniste, inclusiv patru victorii UFC. „King Kong” a câștigat trei din patru lupte UFC prin KO și TKO împotriva lui Roque Martinez, Marcos Rogerio de Lima și Jared Vanderaa și a câștigat, de asemenea, o victorie prin decizie în fața lui Juan Espino în aprilie anul trecut.

De menționat că Alexandru are o vastă experiență în lupte, a câștigat în mod repetat medalii la Campionatele Mondiale și Europene. Romanov a trecut la artele marțiale mixte în 2016, a luptat în promoțiile S-70 și Eagles FC, unde a câștigat majoritatea victoriilor înainte de termen în prima repriza.

Inițial, Tanner Boser trebuia să-l înfrunte pe Rodrigo Nascimento, dar adversarul lui Bulldozer s-a retras din luptă din cauza unei accidentări. Surse străine spun că Romanov a decis să ia lupta cu un preaviz scurt, deoarece mai este o lună până la luptă.

Alexander Romanov și Tanner Boser se vor lupta la turneul UFC FIGHT NIGHT 205 în lupta principală în care se vor întâlni Jessica Andrade și Amanda Lemos.