Avem o schimbare în evenimentul principal al turneului EAGLES DANGER ZONE! Reprezentantul Armeniei, Taron Grigoryan va intra in cușcă împotriva lui Mihail Sîrbu!!!

06.11.2021


Avem o schimbare în evenimentul principal al  turneului EAGLES DANGER ZONE! Reprezentantul Armeniei, Taron Grigoryan va intra in cușcă împotriva lui Mihail Sîrbu!!!

Luptătorul anunțat anterior, Andrei Skolysh, din păcate, nu va putea lupta în acest meci. Ca urmare, pe 13 noiembrie, luptătorul armean, Taron Grigoryan, va intra în cușcă împotriva lui Mihail Sîrbu!!!
Lupta se va desfășura în categoria de 61 kg. Mihail Sîrbu este campionul actual al proiectului EAGLES din categoria respectivă. Acesta și-a întors centura în revanșa de titlu împotriva lui Bogdan Barbu, în cadrul turneului EAGLES NEXT LEVEL, care a avut loc pe 15 februarie 2020.
Mihail se antrenează la clubul LION FIGHT ACADEMY, de remarcat că coechipierul său este cunoscutul Alexander Romanov, de la care, cu siguranță, ai ce învăța din punct de vedere al experienței. Tactica lui Sîrbu, în mare parte, este lucrul la sol, dar dacă se ivește ocazia de a lucra în picioare, nu se împotrivește.
Mihail este căsătorit și are 2 fiice. De asemenea, acesta crește câini Pitbull ca hobby, de unde și porecla lui Mihail – Pitbull.
Rivalul lui Sîrbu – Taron Grigoryan, este mai tânăr, dar compensează cu rezistență și determinare. Încă o ocazie în care experiența se va confrunta cu încăpățânarea tinerească.  Taron are un palmares bun, 4 victorii fără înfrângeri. El își desfășoară antrenamentul în Rusia, Moscova, la Lion Heart Team. De remarcat faptul că partenerii și colegii săi de sparring sunt campionii actuali ai proiectului EAGLES, Arslan Eslemesov (INTERIM EAGLES MIDDLEWEIGHT CHAMPION) și Martun Mezhlumyan (EAGLES LIGHTWEIGHT CHAMPION.
Ceea ce înseamnă că acest meci va fi dificil pentru luptători, dar foarte interesant pentru telespectatori.

Mihail Sîrbu. Înălțime: 165cm, Greutate: 61kg, Vârsta: 33 ani, Țara: Republica Moldova, Oraș: Chișinău, Club: Lion Fight Academy, W-15, L-8. CAMPION EAGLES FC BANTAMWEIGHT.
Taron Grigoryan. Înălțime: 173 cm, Greutate: 61 kg, Vârsta: 26 ani, Țara: Armenia, Oraș: Moscova, Club: LION HEART TEAM, W-4, L-0.

November the 13th, starting at 18-00 EET, only at  feafights.tv and xsport.ua  in Ukraine!