Evenimentul principal al turneului EAGLES DANGER ZONE este lupta dintre Mihail Sîrbu și Andrey Skolysh!!!

27.10.2021

Evenimentul principal al turneului EAGLES DANGER ZONE este lupta dintre Mihail Sîrbu și Andrey Skolysh!!!

Pe 13 noiembrie ne așteaptă o nemaipomenită luptă între Mihail Sîrbu, din Republica Moldova și Andrey Skolysh, din Republica Belarus.
Lupta se va desfășura în categoria de 61 kg. Mihail Sîrbu este campionul actual al proiectului EAGLES din categoria respectivă. Acesta și-a întors centura în revanșa de titlu împotriva lui Bogdan Barbu, în cadrul turneului EAGLES NEXT LEVEL, care a avut loc pe 15 februarie 2020.
Mihail se antrenează la clubul LION FIGHT ACADEMY, de remarcat că coechipierul său este cunoscutul Alexander Romanov, de la care, cu siguranță, ai ce învăța din punct de vedere al experienței. Tactica lui Sîrbu, în mare parte, este lucrul la sol, dar dacă se ivește ocazia de a lucra în picioare, nu se împotrivește.
Mihail este căsătorit și are 2 fiice. De asemenea, acesta crește câini Pitbull ca hobby, de unde și porecla lui Mihail – Pitbull.
Rivalul lui Sîrbu, Andrey Skolysh, este mai tânăr decât el și este genul care dă tot ce are mai bun până la sfârșit, astfel, în acest caz, experiența se va confrunta cu încăpățânarea tinerească.

Mihail Sîrbu. Înălțime: 165cm, Greutate: 61kg, Vârsta: 33 ani, Țara: Republica Moldova, Oraș: Chișinău, Club: Lion Fight Academy, W-15, L-8. CAMPION EAGLES FC BANTAMWEIGHT.
Andrei Skolysh. Înălțime: 173 cm, Greutate: 61 kg, Vârsta: 23 ani, Țară: Republica Belarus, Oraș: Grodno, Club: LEGION, W-6, L-7.

13 noiembrie, feafights.tv!