Astăzi a avut loc ședința de lucru a Uniunii Federațiilor Sporturilor de Contact (UFSC) din Republica Moldova.

18.05.2021

C O M U N I C A T

Astăzi a avut loc ședința de lucru a Uniunii Federațiilor Sporturilor de Contact (UFSC) din Republica Moldova. La ședință au participat: asociația „Fighting & Entertainment Association”
(FEA), „Federația Mondială K-1 de Amatori” din Republica Moldova (WAK-1F RM),„Federația Sportivă Națională de Box Tailandez Muaythai” din Republica Moldova (FSNBTM),
„Federația Sportivă Națională de Arte Marțiale Mixte” din Republica Moldova (FSNAMM).

Pe ordinea de zi a ședinței stabilită de comun acord al participanților, au fost incluse mai multe subiecte. Astfel, în urma dezbaterilor din cadrul ședinței și evaluării pozițiilor tuturor părților, a fost
adoptată hotărârea de a organiza și petrece în toamna anului 2021 Campionatele Republicii Moldova pentru amatori la K-1, Box tailandez Muaythai și arte marțiale mixte.
Tot în cadrul ședinței respective a fost pus în discuție și subiectul privind organizarea și petrecerea turneului semiprofesionist „HEROES”.

Astfel, în urma mai multor discuții cu privire la participare sportivilor din Republica Moldova la turneul „HEROES”, a fost încheiat un acord de colaborare între Asociația „Fighting  Entertainment Association”, „Federația Mondială K-1 de Amatori” din Republica Moldova, „Federația Sportivă Națională de Box Tailandez Muaythai” din Republica Moldova și „Federația Sportivă Națională de Arte Marțiale Mixte” din Republica Moldova.

Conform prevederilor acordului semnat, loc de participare la turneul „HEROES” îl vor avea exclusiv sportivii finaliști ai Campionatelor Republicii Moldova organizate și desfășurate de către Federațiile sportive semnatare ale acordului. Accentuăm faptul că Asociația „Fighting & Entertainment Association” va efectua  selectarea sportivilor din Republica Moldova pentru turneele profesioniste „FEA Kickboxing” și  „Eagles Fighting Championship”, exclusiv din numărul sportivilor finaliști ai turneului  „HEORES”.

 

Președintele „Fighting  Entertainment Association” (FEA)
Dorin Damir
Președintele „Federației Mondiale K-1 de Amatori” din Republica Moldova (FMK-1A)
Octavian Orheianu
Președintele „Federației Sportive Naționale de Box Tailandez Muaythai” din Republica Moldova
(FSNBTM)
Artur Grosu
Vicepreședintele „Federației Sportive Naționale de Box Tailandez Muaythai” din Republica
Moldova (FSNBTM)
Constatin Bolea
Vicepreședintele „Federației Sportive Naționale de Box Tailandez Muaythai” din Republica
Moldova (FSNBTM)
Andrei Grosu
Președintele „Federației Sportive Naționale de Arte Marțiale Mixte” din Republica Moldova
(FSNAMM)
Pavel Pocatilov