Maxim Dereli își va petrece ce de-al treilea său meci profesionist împotriva lui Ramazan Gurcay în cadrul turneului FEA EQUINOX de pe 23 septembrie!

07.09.2023

Maxim Dereli, deja o figură iubită printre fanii FEA CHAMPIONSHIP, este din nou pregătit să impresioneze pe toată lumea cu performanța sa pe 23 septembrie. Maxim este unul dintre tinerii luptători cu o bogată experiență în competițiile de amatori și semi-profesionale. În circuitul profesionist, a luptat de două ori, câștigând ambele meciuri. Unul prin decizie unanimă și celălalt prin TKO. Luptele sale sunt întotdeauna dinamice și spectaculoase. El nu caută calea ușoară și depune tot efortul  în luptă. Maxim se antrenează la LION FIGHT ACADEMY din capitală, sub îndrumarea lui Vitalie Zacrevschi. Are o înălțime de 184 cm, cântărește 70 kg și are 18 ani. Recordul său este de 2 victorii fără înfrângeri.

În cel mai recent meci al său, Dereli a luptat împotriva lui Cătălin Mihalache și a câștigat prin TKO. Adversarul său a refuzat să continue lupta după primul rundă.

Adversarul lui Maxim Dereli, care reprezintă Turcia, este Ramazan Gurcay. Acesta este mai experimentat. A avut 13 meciuri profesionale, câștigând 7 și pierzând 6. Este cu 11 cm mai scund, cu o înălțime de 173 cm, cântărește 70 kg și are 20 de ani. Ramazan practică atât stilul K-1, cât și Muay Thai. Se antrenează la clubul Ismail Uzuner Fight din Istanbul, sub îndrumarea antrenorului Ismail Uzuner. Meciul următor nu va fi unul ușor pentru ambii luptători. Ambii vor lupta pentru victorie!

Nu ratați! 23 septembrie, Ciorescu, Futsal Arena!

Maxim Dereli
COUNTRY: Moldova
City: Chisinau
DOB:
AGE: 18
HEIGHT: 184 cm
WEIGHT: 70 kg
Coach: Zakrevschi Vitalie
Style: Muaythai K-1, kickboxing
Gym:  LION FIGHT ACADEMY CHISINAU
Wins 2 Loss 0 Draw 0

Ramazan Gurcay
COUNTRY: Turkey
City: Istanbul
DOB: 2003
AGE:20
Gym: Ismail Uzuner Fight club
Height: 173 cm
Weight: 70 kg
Coach: Ismail Uzuner
Style: K-1
Win 7 Loss 6 Draw 0